Destination Polen

Välkommen till Oss! Vårt erbjudandet är riktat främst till er som vill köpa billiga produkter eller tjänster från Polen samt marknadsföra sina egna på den polska marknaden. Den omfattar allt från hjälp med att hitta företag, produkt, tjänst, översättningar från polska till svenska samt från svenska till polska och mycket annat som gäller affärer och kontakter med företag från detta landet. Men vi har också mycket mer att erbjuda så kolla runt för att se vad vi kan göra för dig och för ditt företag!

Enligt färska siffror så finns det över 2 miloner aktiva företag i Polen just nu. Mer än i Sverige, Norge, Finland och Danmark tillsammans. Det gör Polen till en av dom allra största marknaden i EU och en mycket attraktiv affärs partner. Undersökningar från bland annat SCB och Business Sweden säger att 75 % av svenska företag ser Polen som en bra eller mycket bra partner att göra affärer med. Lägger man till tillverknings kostnader och jämför båda länderna så framstår Polen ännu mer tydligt som en konkurrenskraftig och attraktiv affärspartner. Underskattad av många svenska företag, då Polen är idag en av dom snabbast växande ekonomi i Europa. En enorm och mångsidig marknad som kan bli chansen också för ditt företag att växa och breda ut sin verksamhet till nya områden.

Språkbarriärer är alltid den första hinder i handel med företag från andra länder. Missförstånd kan leda till att lönsamma affärer kanske inte blir av. Bristen på ordförråd när det gäller en teknisk beskrivning på produkter i vissa språk kan också vara besvärlig. Men vi har duktiga översättare som hjälper dig att hitta rätta ordet så att din erbjudandet ska bli både tydlig och intressant för polska kunder. Vi kommer såklart att kunna översätta för dig offert från dom företag från Polen som du själv är intresserad av. Hör gärna av dig till oss för prislista och för konsultation.

Det finns masvis med varor i Polen som är både billiga och konkurrenskraftiga gentemot dom som produceras i Sverige och som är samtidigt av lika hög kvalite. Anledningen till detta är förstås att tillgången till högutbildat arbetskraft är både billigare och bättre än i Sverige. Samma sak gäller tjänster även om dom brukar inte betraktas av svenskar som lika. Men att hitta dom bästa varor och tjänster i mängden av erbjudanden kan vara både tidskrävande och besvärlig. Så värför inte överlämna det till oss! Via många kontakter har vi genom åren hunnit bygga en stor bas med olika slags företag och tillverkare som som snabbt via oss kan erbjuda dig önskade varor eller tjänster till dom bästa priser. Och vi ska se till att du ska få bästa erbjudandet och ska vara nöjd med våra tjänster.

För att vårt samarbetet med dig kan bli så effektiv som möjligt är ytterst viktig att du kan ta reda på närmare vad vi har att erbjuda dig. Grafiken nedanför är bara en förevisning till en del av våra tjänster. Om du har några andra funderingar hur det fungerar så hör gärna av dig till oss!

/voymat-finder-varor-och-tjanster-online.jpg

Du kan också gå in på vår sida och under kapitel: Regler och Villkor läsa mer om allt som styr vår verksamhet och om vilkoren för samarbetet.

Vi förbehåller oss rätten att omedelbart säga upp de tidigare ingångna kontrakt utan att ange skäl i följande fall:

- Om ett företag eller en privatperson har angett information som inte stämmer med den som finns i företagsregistret i landet där företaget har säte  - Om det finns misstankar om att företag eller en privatperson bedriver en olaglig verksamhet och erbjuder varor och tjänster, som kräver en speciell licens, utom de som man redan har angett i ansökningsformuläret  - Om det finns misstankar om att den företag/privat person bedriver verksamhet som är oförenlig med gällande lagar om ekonomisk verksamhet inom den Europeiska Unionen  - Om företaget eller privatperson erbjuder produkter och tjänster som innehåller material som skyddas av ett patent eller upphovsrätt utan tillstånd. I andra fall, gäller de allmänna villkoren i EU-direktivet om utbytet av varor och tjänster mellan företag inom Europeiska Unionen.


(Lämna tom)

 

/din-reklam-hos-oss.gif

 

BannerFans.com