Test

 

My Web Page

Hello everybody!

Translate this page:

p class="search">

Search JavaScript Kit:

Google:  Yahoo:  MSN:

This free script provided by
JavaScript Kit

 

 

Välkommen Till Dropship Finder

En dropship tjänsten är mer än bara en grossist som uppfyller order för dig. De är one-stop-butiker som erbjuder produkter från flera leverantörer och inkluderar alternativ som gör det enklare att lägga till produkter till webbplatsen eller online-marknaden (Amazon, Ebay, etc.) där du planerar att sälja dem vidare. De bästa dropship tjänster omfattar även integration med många ledande leverantörer.Det finns många fördelar med att använda en dropship service. Först behöver du inte lagra inventering, vilket sparar på lagrings- och fraktkostnader. Du behöver inte heller att ta itu med gamla eller osålda lager. För det andra, eftersom grossisten eller leverantörs skicka order från sitt lager, behöver du inte hantera relationer med flera leverantörer. För det tredje, så har dessa tjänster  ofta verktyg för att låta dig lägga till stora mängder av produkter till plattformen du använder för att sälja dina varor. Detta kan spara mycket tid som annars skulle spenderas i marknadsföring dina varor samt andra tidskrävande uppgifter som ingår i detaljhandeln utvecklingsprocess.Dropshippers är dock inte utan nackdelar. Med så många produkter som finns, kan vissa kategorier bli övermättad. Marginalerna är tunna och du måste prissätta dina produkter konkurrenskraftigt. Det är bäst att hitta en nisch och specialisera sig på ett eller två områden snarare än att sprida sig tunt. Och även om du undvika dom problem som kommer med lagring och transport lager, är du fortfarande ansvarig för andra kundtjänstfrågor som oundvikligen uppstå.

 

Utvärdering av Dropship Tjänster

 Vid bedömningen av dessa dropship tjänster har vi tittat på alternativen de tillhandahåller för att hantera lager samt antalet produkter i sina register. Vi har också tittat på hur dropship tjänster hanterar frakt med många leverantörer som dom arbetar med. Kostnader och avgifter var en annan faktor som vägs in vår rating. Dessa inkluderar medlemsavgifter samt kostnader i samband med fraktprodukter. Konto stöd av dropship tjänster var den sista faktorn som vi granskade.Vi bedömt de tjänster på vår lista med hjälp av hands-on utvärdering och en metod som försökte att replikera köpprocessen av en typisk småföretagare. Dropship tjänster som vi utvärderade hade något inflytande över vår testresultater.Granskningen genomfördes genom tjänsternas webbplatser och genom att kontakta dom direkt.

Inventering och Management

 En avgörande faktor i vår utvärdering av dropship tjänster var vilka alternativ som företag erbjuder för att exportera produkter. Med hjälp av en uppgiftskälla eller liknande inventering-management-funktionen kan du ladda upp en stor mängd produkter till din webbplats (och andra försäljningskanaler) och spara tid som du annars skulle spendera på att manuellt lägga till varje enskild produkt. Dropship Direct är en enastående i detta avseende, den använder Pushlist teknik för att skapa inventering flöden i format för 20 olika kundvagnar.När du väljer en dropship tjänst, måste du överväga vilka produkter du ska sälja. Antalet produkter tillgängliga via dropshippers som vi granskade sträckte sig från 2000 till två miljoner. Medan vi tittade på förmåga att hantera en stor inventering tog vi också hänsyn till det att vissa tjänster är specialiserade på vissa produktnischer. Megagoods, med fokus på elektronik och Smart Living Company , med hem varor, är just dom två dropship leverantörer med mindre lager och fokus på specifika kategorier

Fraktalternativ

Vanligtvis  använder du en dropship tjänst efter att en kund beställde varan från dig genom att skicka vidare order via dropship tjänsten. En funktion som vi gillade var att vissa tjänster integreras med webbplatsens kundvagn, vilket gör beställningar på din webbplats för att automatiskt behandlas av dropship tjänsten. Denna funktion sparar tid och effektiviserar uppfyllelse process. Wholesale2b i synnerhet hade en bästa kundvagns integration alternativ.Vissa dropship tjänster som Dropshippers.com, kräver att du ska välja specifika leverantörer och inte samla alla produkter under ett tak. Detta kan vara ett bra alternativ om du är intresserad av samarbetet med enskilda leverantörer, men vi ger tummen ner för dessa tjänster i vår ranking eftersom det kräver mer ansträngning än allt-i-ett-lösningar.Eftersom många av dessa dropship företag arbetar med flera leverantörer, så kan frakttider varierara kraftigt. Andra faktorer är bland annat placeringen av leverantör och kund vilket påverkar också både  frakttid och kostnader. Megagoods är den snabbaste av de tjänster som vi granskade, med en genomsnittlig leveranstid på en till två dagar i USA Endast en handfull tjänster på vår lista erbjuder internationell sjöfart, medan ett fåtal mer endast fartyg till vissa länder.

Kostnader och Avgifter

De flesta dropship leverantörer tar ut en medlemsavgift, som kan betalas månadsvis eller årsvis. Vissa tjänster ta ut en engångsavgift. Månadsavgifter varierar från 14.99 USD till 59,95 USD. Vissa godsavsändare erbjuda incitament för att spara ytterligare. Till exempel om du planerar att sälja dina produkter via eBay, Amazon (eller din egen webbplats) bli ofta billigare än planer som involverar dropship tjänsten som bygger en webbplats för dig. Om du har en dropship tjänst med webbplats, kommer du ofta betala en större  avgift samt regelbundna månatliga hosting kostnader.Dropship Direct hade de bästa kostnader och avgifter. Det tar inte ut en medlemsavgift, även om det tar ut en avgift om du vill använda sin Pushlist dataflöden. Wholesale2b och Megagoods är två andra tjänster med låga medlemsavgifter. Doba tar ut högsta medlemsavgifter.Övriga avgifter vanliga med dropship tjänster är:utsättning, dropship,sjöfart och hanteringskostnader. Utsättning avgifter är vanligtvis en procentsats av orderkostnaden och debiteras när kunderna återvänder icke-defekta produkter. Av tjänsterna på vår lista, utsättning avgifter varierade från 15 till 20 procent. Dropship avgifter tas ut per beställer förutom vanliga transport- och hanteringskostnader och sträcker sig från mellan 0,99 USD och 5,95 USD, men det finns många tjänster som inte tar ut dropship avgifter. Frakt- och hanteringskostnader varierar beroende på faktorer som leverantören kundens läge och som leveransservice leverantören använder.Det är viktigt att känna till dropshipping bolagets kostnader innan du registrerar dig. Kom ihåg att, förutom medlemsavgifter och andra kostnader, måste du också betala grossistkostnader. Det finns också andra avgifter om du säljer via en online-marknaden.Dropship Direct är den bästa leverantören för en grundläggande plan som är låg kostnad, aggregerar produkter och låter dig att exportera produkter till de mest skilda plattformar.

Konto Support

 Denna ankät av dropship tjänster på vår lista baseras på hur det var med information och hur snabbt kundsupport svarat på våra förfrågningar (både via telefon och e-post). Flera av de företag vi granskat visat sig vara svårt att kontakta. De antingen inte returnerade samtal eller e-post snabbt, eller att de inte svarade alls.Flera tjänster hade ingen listat telefonnummer eller e-postadress och kunde endast kontaktas via en online baserad biljettsystem på deras hemsida.Darför är det viktigt att tänka på hur snabbt kan du nå dessa tjänster innan du registrerar dig. Vi rekommenderar att utvärdera tjänsternas kontaktmetoder, deras respons och tala med en representant innan du bestämmer sig för en viss dropship tjänst.Doba och Smart Living Bolaget hade den starkaste support. Båda var snabba med svaret och hade användbar information när vi kontaktade dem. Båda  ger också en dedikerad konto, samt en råd om vilka är de bästa alternativen för just ditt företag.

Vad kan du förvänta dig av Dropship Tjänst?

Alla dropship tjänster vi granskat delade flera funktioner. De hade flera leverantörer och kombinerade sina tjänster för att ge den bästa erbjudande för dig. Varje Dropshipper skulle leverera produkter för dig. Detta innebär att de inte innehåller information om sig själva på följesedeln.Med Dropship Direct kan du anpassa följesedeln som medföljer order. Varje dropship Tjänsten erbjuder även produkt för spårning, så att du och dina kunder kan se till att varje order når sin destination.Om du bara startar en online-verksamhet, måste du bestämma hur du ska sälja dina produkter. Amazon, eBay eller din egen webbplats är de vanligaste alternativen. Var och en av dessa alternativ har sina egna fördelar och nackdelar.Amazon och eBay är enkla att använda och har redan en stor kundkrets. Båda tar dock notering avgifter, som kan snabbt äta upp din vinst.Att skapa din egen hemsida ger dig mer frihet och kontroll, och du behöver inte betala tredje part avgifter. De flesta av de tjänster som vi granskade kan bygga en webbplats för dig för en extra kostnad.Om du bygger din egen webbplats, måste du marknadsföra och optimera det eftersom du inte kommer att ha tillgång till befintlig trafik. Hantera din egen hemsida kan också vara mer komplex än att bara lista dina produkter på eBay eller Amazon. Om du redan har en befintlig hemsida,så finns flera tjänster som gör det enkelt för dig att ladda upp produkter till den. Dropship Direct och Wholesale2b göra detta.

Dropship Tjänster: Vår bedömning och rekommendationer

 Dom bästa dropship företag erbjuder dig möjligheten att hantera lager utan att behöva ta itu med flera leverantörer på en och samma gång.Tänk på att de flesta tar ut en månatlig eller årlig avgift, så du kommer att vilja leta efter en som hanterar rätt mix av produkter och erbjuder det bästa priset för ditt företag.Om du har ett stort företag eller vill ha tillgång till den största inventeringen kan Doba vara den bästa dropship tjänsten för dig. Det har över två miljoner produkter och har flera back-end hanteringsalternativ unikt lämpade för alla slags företag. Doba tar dock ut höga avgifter.Om du är tekniskt kunnig, kan Dropship Direct vara ett bra alternativ för dig. Dess Pushlist teknik kan anpassa ditt dataflöde för att lägga till de produkter som du väljer till din webbplats eller ennan e-plattform mycket snabbt. Dropship Direct tar inte ut medlemsavgifter.Wholesale2b är ett bra alternativ om du vill ha en webbplats byggd för dig. Webbplatsen är förladdad med produkterna som du väljer, och du kan anpassa den från en mängd olika mallar.Om du planerar att sälja produkter via eBay kan Sunrise Partihandel vara det bästa alternativet för dig. Den har en eBay guiden som låter dig hantera dina eBay listor. Du kan också länka ditt eBay-konto till ditt Sunrise Partihandel konto och last produkter direkt från Sunrise Partihandel katalog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Search: in

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Breadcrumb Pagination