Företag med dropshipping

 

Välkommen till vår guide om dropshipping och dess betydelse för utvecklingen av den moderna e-handel.Vi ska ge dig alla dom viktiga fakta och principer som styr denna allt mer populära verksamheten.Vem  kan starta den och hur ska det gå till? Hur hittar man den rätta droppshippers partner och undvika alla oseriösa skojare?

Företag verksamma inom dropshipping

Vilka fördelar och nackdelar finns med dropshippping? Vad kan man göra själv för att du också ska lyckas med dropshipping i näthandel? Dom frågor ställs ofta innan man bestämmer sig att starta webbutik men svaret är inte alltid klar och enkelt. Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att förstå bättre hur dropshipping fungerar både i teorin och i praktiken och hur kan du dra nytta av denna verksamhet som kan bli starten för din eget företag.

Dropshipping-en webbshop utan lager

Webbshop utan lager

 

Dropshipping är en affärsmodell som gör lättare för dig att starta verksamheten än en traditionell butik på nätet. Istället att ha egen inventering säljer du varor direkt från grossisten.En dropshipping webbshop är en butik utan lager, där du som webbshop ägare tar emot kund ordrar, och vidarebefordrar dessa beställningar till leverantör,grossist eller dropshipper och sedan skickar dropshipper ut dina beställningar direkt till kund:

1) Kunden beställer något i din butik. Du får order från en kund. 2) Du skickar order till grossisten och betala för denna beställning. 3) Grossist skickar beställda produkten direkt till kunden. 4) Grossist betalar dig.

Dropshipping är ett bra och enkelt sätt att starta en verksamhet utan att investera pengar.Innan du börjar sälja produkter måste du först hitta ett/flera företag som erbjuder de produkterna som du är intresserad av. Det finns många "scammers" på internet som inte har produkterna som de erbjuder. Detta kan sätta dig i klistret om produkten du sålt inte kommer fram till kunden.Det är därför viktigt att ta reda på så mycket information som möjligt om grossisten.

Kontakta grossisten över telefon eller besök företaget om dom är i närheten. Då är det lätt att skapa sig en uppfattning om grossisten. Två bra saker att ta reda på när du tar kontakt är om eventuella returer och produkternas lagerstatus. Du du vill inte sälja en produkt till en kund för att sedan få reda på att din dropshipping partner inte har produkten i lager.

Vill din kund returnera produkten måste den skickas tillbaka till grossisten. Vem betalar för detta? Vissa grossister står själva för det medan andra inte gör det. Du vill erbjuda dina kunder det bästa och kunna gå i god för din produkt. Med dropshipping ser du aldrig produkten och då är det extra viktigt att du vet att din grossist erbjuder vad du betalar för.

Bor du inte nära och inte kan gå dit och se produkterna kan det vara en bra idé att beställa hem en produkt som test. På detta sätt vet du att produkten håller måttet, att det är bra och fin paketerat och att grossisten håller sina leveranstider.Ta även reda på vilken garanti som leverantörer har att erbjuda.

Dropsipping tjänster-hur fungerar det

Så här fungerar dropshipping:

 

När du använder dropshipping, så har du inte egen inventering. Du säljer vissa produkter via din online butik, men dessa varor finns inte i ditt lager. Istället säljer du produkter från din leverantör (din dropshipper) 

När en kund sedan köper en produkt från dig måste han betalar i förväg för produkten (detta är oavsett vanligaste sättet att handla via nätet). Du får alltså en order med en eller flera produkter från kunden.Ordern skickar du vidare till din dropshipper. Du betalar så ordern med kundens pengar. Dropshipper skickar varorna direkt till kunden. Skillnaden mellan vad kunden betalat dig för ordern, och det du betalar dropshipper för samma order blir din vinst. Du kan själv välja hur mycket du vill sälja ett produkt för. 

Dropshipping är lämplig för dem som vill starta en butik på nätet och säljer varor på Internet,men som inte har råd att köpa sina egna varor. Så om du inte har det kapitalet, är det därför ett bra alternativ att välja Dropshipping koncept. Du som säljare sköter då all kontakt med köparen, du ser till att få betalt och du skall se till att säljaren får betalt.

De kan se ut som två helt olika transaktioner där du som säljare gör upp hela affären med kunden och bär allt ansvar för kunden och en annan transaktion mellan dig och den som lagerhåller och skickar varorna till köparen. En del tror att detta är en ny företeelse men det har funnits i många, många år men tidigare har det mest vart lite större företag inom vissa branscher som var aktiva med dropshipping.

IT-branschen är ett klassiskt sådant exempel där det finns kanske 10 stora distributörer i Sverige men mer än 500 butiker som säljer deras varor. Väldigt få av de företagen har allting dom säljer på egen lagerhylla vilket är sunt rent ekonomiskt med tanke på att utvecklingen i den branschen går oerhört snabbt. Den första vågen av mindre e-handlare som använde sig av dropshipping var när det kom lösningar som till väldigt stor del användes och fortfarande används på webbplatser som Ebay, där är det knappt någonting som säljs direkt från egen lagerhylla utan allting dropshippas, mestadels från Asien.

Hur fungerar dropshipping?

Tre vägar till dropshipping:

  

Det är inte på något sätt en genväg till att kunna göra bra affärer, dropshipping medför nästan alltid en lägre marginal än om du köper in större partier direkt från leverantören och är det dessutom så att du har produkter från flera leverantörer så kan du åka på flera fraktkostnader medan du bara får ut en fraktkostnad från kunden.Sen är det bekvämare med dropshipping när det fungerar,du kan lägga tid på att sälja, förbättra din butik och marknadsföra,tid som e-handlare med traditionellt lager får lägga på att packa varor och beställa nya lagervaror.

Alternativ 1) Du säljer i eget namn -- tar in pengarna i förskott av kunden -- lägger leveransorder till din utvald dropshipper-- betalar honom när han bevisat att varan gått iväg-- du behåller själv den mellanskillnaden vad kunden betalar till dig och du betalar till den valda leverantören.

Alternativ 2) (Alla leverantörer går inte med på detta) -- Du både marknadsför och tar emot order -- mejlar order till leverantör -- leverantör som skickar paket inkl.faktura -- du får provision när kunden har betalat. 

Alternativ 3) Du hjälper din leverantör att bygga t.ex. en eBay Store på eBay -- du sköter hela proceduren åt honom som kan omfatta såna saker som annonseringen/listningen och annat--leverantören förser dig med bilder på varan -- du skriver annonstexten och bevakar försäljningen i alla steg -- besvarar eventuella frågor från prospekt tar hand om ev. reklamationer och du ser till att leverantören får in sina pengar innan han skickar varan -du fakturerar din provision på försäljningen.

Hitta en dropshipping företag

Hitta en Dropshipper

 

Du kan inte lyckas med dropshipping om du inte har en seriös och pålitlig samarbetspartner. Det är du som får hitta leverantören inte tvärtom. Men det kan visa sig ibland att vara svårt. Man kan lägga ner otaliga timmar och energi på sökning för att hitta företag som öppet erbjuder dropshipping som metod och kanske knappt hittat någon. Så därmed kan vi utesluta möjligheterna att det kommer ramla ner ett erbjudande om dropshipping i huvudet på dig, det kommer nämligen inte hända.

I varje fall inget som är riktigt bra, alla dom viktiga måste du nämligen hitta själv. Idag står sökmotorerna för 95% av trafiken till e-butiker och  folk i allmänhet söker efter produkter och tjänster, det är en djungel och det myller av företag som försöker sälja allt mellan himmel och jord. En modell som man kan använda först är att hitta riktigt supersmala nischer utan mördande konkurrens i sökmotorerna och försöka hålla alla kostnader på så låg nivå som möjligt. Inga dyra butiker med sofistikerade designer, utan du försöker se till att få upp butiken på banan så snabbt som möjligt och fokuserar först och främst på att göra butiken kundvänlig, det skall inte vara jobbigt att handla i mina butiker.

Wordpress eller Prestashop-dom bästa webbplatser för dropshipping

Wordpress eller Prestashop?

 

Liksom de flesta när du är ute efter att starta en butik på nätet, så undrar du vilka som är det bästa e-handel programvara för att börja sälja på nätet. Numera finns det många valmöjligheter när det gäller att sälja på nätet. Om du vill ha mer kontroll när det gäller att anpassa din butik, och inte vill spendera tusentals kronor innan du gör din första lyckade försäljning, så kan du börja med "gör det själv plattform"

Dom två största är utan tvekan PrestaShop och Wordpress. PrestaShop erbjuder sina användare en uppsättning verktyg för att göra processen för att starta och driva en butik på nätet enklare och mer lönsamt. Deras inbyggda funktioner är verkligen imponerande, som omfattar alla nödvändiga säljverktyg som korsförsäljning, kuponger, etc. Applikationen integreras med alla stora operatörer som gör det möjligt för kunderna att välja produkt efter deras önskemål. Wordpress har en fördel genom den enkla plattformen.

Användaren kan installera många plugins liksom tema och Wordpress Arkiv eller inbyggda Wordpress Dashboard. Med Wordpress plattform kan du skapa en personlig och effektiv webbutik. Wordpress ger dig inte stor e-handel kapacitet, men i stället flexibilitet som du behöver för att komma igång snabbt. Wordpress och WooCommerce är dessutom gratis, så du behöver inte spendera något att bygga din egen nätbutik till skillnad från PrestaShop där dom flesta moduler måste man köpa.

Affiliate nätverk

Affiliate partners

 

Ett affiliate nätverk är ett system där annonsörer som vill öka sin försäljning via Internet matchas ihop med webbplats ägare som vill också öka sina egna annonsintäkter genom så kallade affiliate program.Här Varje annonsör skapar ett eget affiliate program i systemet. Vanligen så sker såna annonsering via många olika webbannonser, textlänkar eller djuplänkar direkt till enskilda produkter eller produktkategorier och man betalar för besök eller för köp.

Ofta används en kaka (cookie) för att spåra vilken affiliate som skall ha betalt. Fördelen för en webbplats ägare är främst att flera annonsörer samlas på en och samma ställe samtidigt som man kan få se fullständig statistik. Man slipper också utbetalningar från flera olika annonsörer i och med att valda affiliate partner står för all fakturering mot samtliga annonsörer. Nackdelen är att ägaren av affiliate nätverket tar en procent som blir ett tillägg för dom företaget som redan ger ut provision till annonsören.

Trade Doubler är ett av de största nätverken som är baserade i Sverige men det finns andra stora aktörer somTradeTracker, Zanox, CJ, Double.net, Adtraction, Adrecord, WordOn med många flera. Trots att Affiliate nätverk är baserad främst på annonser så finns det många likheter med dropshipping verksamhet och kan vara också ett bra sätt att börja med.

Oseriösa företag inom dropshipping

Falska dropshippers

 

Beroende på var du söker, kommer du förmodligen att stöta på ett stort antal "falska" dropshippers.Tyvärr är dropshippers traditionellt dåliga på marknadsföring och tenderar att vara svårare att hitta. Detta resulterar i att oäkta dropshippers förekommer oftare i dina sökningar, så du borde vara försiktig. Följande taktik kommer att hjälpa dig urskilja om en dropshipper som är seriös och är dessutom legitim:

De vill ha löpande avgifter - Verkliga dropshipper tar inte ut av sina kunder en månadsavgift för privilegiet att göra affärer och beställa från dem. Om en leverantör frågar efter en månatlig medlemskap eller göra en serviceavgift, är det troligt inte legitimt. Det är viktigt att skilja här mellan leverantörer och mellan olika slags leverantörskataloger. Leverantörskataloger anordnas av olika produkttyper och visas för att se till att alla leverantörerna är legitima.

De säljer också varor till allmänheten - att få äkta grossistpriser behöver du först ansöka om en konto och bevisa att du här en legitim verksamhet och godkännas innan du gör din första beställning. Alla dropshippers som erbjuder så här produkter till allmänheten på "grossistpriser" är bara en återförsäljare som erbjuder varor till egna priser. Men här är några legitima dropshipping avgifter du kommer sannolikt att stöta på:

Avgifter "Per-Order" - Många dropshippers kommer att ta ut en per-order dropp fraktavgift som kan variera , beroende på storlek och komplexitet de transporterade produkterna. Detta är standard inom industrin, eftersom kostnaderna för förpackning och transportera enskilda order är mycket högre än normal beställning. 

Minsta order - Vissa dropshipper har en minsta första order, vilket är det lägsta beloppet som du måste köpa för din första beställning. 

Allt om fördelar med dropshipping

Fördelar med dropshipping:

 

Dropshipping som affärsmodell har många fördelar och är kanske den bästa alternativet till alla som som har just börjat med näthandel.

Perfekt för nybörjaren: Har du inte pengar till att börja med marknadsföring och vet inte säkert hur bra din webbshop kommer gå? Dropshipping innebär mycket liten risk så går inte webbshoppen som det var tänkt står du inte där med med varor för mycket pengar som du inte får sålt. 

Kom igång snabbt: Att starta en webbshop med dropshipping går snabbt.Inget lager. Att stå för ett lager kostar mycket pengar och kommer ta mycket av din tid. Du behöver inte heller ha varorna i garaget eller sovrummet. Med dropshipping står din leverantör för lagret och att skicka varorna. Detta sparar massvis med tid som du kan lägga på att sälja istället. Sälj först, köp sen: Du står inte med massa produkter som du inte får sålt. Du köper endast det som du säljer.

Fler produkter: Eftersom du köper efter du sålt kan du ha hur många produkter som helst i din webbshop.

Inga minimum ordar: När du köper i bulk måste du köpa minst ett antal artiklar. Detta brukar vara stora mängder. Med dropshipping kan du beställa endast en produkt till rabatterat pris.

Flexibel plats: en dropshipping företag kan köras från praktiskt taget överallt med en internet-anslutning. Så länge du kan kommunicera med leverantörer och kunder kan du enkelt köra och hantera din eget verksamhet.

Brett urval av produkter: Eftersom du inte behöver i förväg köpa de objekt du säljer, kan du erbjuda ett utbud av produkter till dina potentiella kunder. Om leverantörer lagerför ett objekt, kan du lista om till försäljning på din webbplats utan extra kostnad.

Lätt att hantera: Med en traditionell verksamhet, om du får tre gånger så mycket affärer så oftast behöver du göra tre gånger så mycket arbetet.  Genom att utnyttja dropshipping leverantörer, kommer det mesta av arbetet att bearbeta ytterligare order bäras av leverantörerna, så att du kan expandera med färre växtvärk och mindre inkrementella arbete. Omsättningstillväxten kommer alltid att ge ytterligare arbete - särskilt i samband med kundservice - men företag som utnyttjar dropshipping kan hanteras särskilt väl i förhållande till traditionella e-handel företag. Alla dessa fördelar gör dropshipping en mycket attraktiv modell för både början och etablerade handlare.

Allt om nackdelar med dropshipping

Nackdelar med dropshipping:

 

Tyvärr är Dropshipping inte alltid ett problemfritt verksamhet. Allt detta bekvämlighet och flexibilitet har ett pris.

Låga marginaler: Låga marginaler är den största nackdelen att verka i en mycket konkurrensutsatt dropshipping bransch. Eftersom det är så lätt att komma igång - och de allmänna omkostnaderna är så minimala -kommer många handlare att ställa upp butiken och sälja allt till botten priser i ett försök att öka intäkterna. De har investerat så lite för att få verksamheten igång så att de har råd att arbeta på mycket små marginaler. Det är sant att dessa handlare har ofta låg kvalitet webbplatser och dålig (om någon alls) kundtjänst. Men det kommer inte att stoppa kunder från att jämföra sina priser till din. Denna ökning av mördande konkurrens kommer snabbt förstöra vinstmarginalen för dig. Lyckligtvis kan du göra mycket för att mildra detta problem genom att välja en bransch som är väl lämpad för dropshipping.

Inventering: Om du kollar alla dina egna objekt, är det relativt enkelt att hålla reda på vilka objekt är in och ut ur lager. Men när du anlitar företag med flera lager, som också uppfyller order för andra handlare så kan det påverka lager status. Även om det finns sätt kan du mycket bättre synkronisera din butiksinventering med dina leverantörer, dessa lösningar inte alltid fungerar smidigt, och leverantörer inte alltid att stödja den teknik som krävs.

Frakt komplexitet: Om du arbetar med flera leverantörer - som de flesta droppshippare gör - produkterna på din webbplats kommer att anskaffas genom ett antal olika droppshipping tjänster. Detta höjer dina fraktkostnader. Låt oss säga att en kund lägger en order på tre punkter, som alla är tillgängliga endast från separata leverantörer. Du drabbas av tre separata fraktkostnader för att skicka varje objekt till kunden, men det är förmodligen inte klokt att skicka vidare denna avgift till dina kunder eftersom dom kan tro att du fuskar med avgifter för leverans!Och även om du ville passera dessa avgifter tillsammans, automatisera dessa beräkningar kan vara svårt.

Leverantörsfel: Har du någonsin fått skulden för något som inte var ditt fel, men du var tvungen att ta ansvar för misstaget ändå? Även de bästa dropshipping leverantörer gör misstag uppfyller order - misstag som du måste ta ansvar och be om ursäkt. Och leverantörer mediokra och låg kvalitet kommer att orsaka oändlig frustration med en vara som saknas, klantiga leveranser och förpackning med låg kvalitet, som kan skada ditt företags rykte. 

Dom bästa dropshipping tjänster

Bästa Dropshippers

 

Här är ranking av dom bästa dropshipping tjänster och företag just nu. Detaljerad analys om inventering, kostnader, leverantörer och mycket mer. Se vad dom mest framgångsrika drophipping tjänster har att erbjuda för dig och för ditt företag. Det finns mycket att välja bland oavsett om man vill sälja en specifik produkt eller lite av varje. Det är viktig också att man väljer rätt samarbetspartner från början som kan garantera både oavbrutna leveranser och motsvara dina kundens förväntningar när det gäller kvalitet, service och bemötande.

Doba: Är den bästa dropship-tjänsten som vi granskade, med många alternativ för export av produkter och dedikerat stöd för konto. Doba erbjuder över två miljoner produkter i nio kategorier. Doba är en dropship service baserad i Orem, Utah. Det gör inte lagerprodukter; Snarare aggregerar det produkter från leverantörerna som det arbetar med.I själva verket är Doba en mellanhand som gör det lättare för dig att hitta produkter som kan sändas till dina kunder. Det ger dig tillgång till produkterna och med andra verktyg och resurser för att hjälpa till att sälja dem. Denna typ av dropshippers passar bäst för större företag med resurser att ägna sig åt att bygga sina e-handelsplattformar. Det är en högkostnads tjänst, så du måste ta hänsyn till detta när du ska välja den dropshipper du vill arbeta med. Doba samlar över 2 miljoner produkter från mer än 200 leverantörer. De tillgängliga produkterna inkluderar kläder, smycken, elektronik, hälsa och skönhet, möbler och många andra. Detta är ett av de största produktutbuden av de tjänster vi granskade. Den använder en online-plattform som låter dig bläddra bland produkter och lägga till dem i din inventering. Du kan bläddra efter kategori, varumärke eller leverantör. Dessutom kan du filtrera efter pris eller andra användbara fraktalternativ.Av de tjänster vi granskade är Dobas gränssnitt en av de enklaste att använda. Observera dock att antalet SKU-enheter du kan lägga till i din inventering beror på vilken plan du väljer. När du har hittat de produkter du vill, tillåter Doba dig att exportera produkter genom olika format något som sparar dig mycket tid.

Dropship Direct: Har dom lägsta kostnaderna av dom bästa dropshippers företagen som vi granskade. Det kräver faktisk inga månatliga eller årliga medlemsavgifter, vilket är standard bland andra dropshippers.Dropship Direct har produkter i olika kategorier som elektronik, bil, kläder och hemvaror. Denna dropship-tjänst får produkter från cirka 100 leverantörer. Den har mer än 120 000 produkter, som du kan se gratis på sin hemsida. Även om detta inte är så stort ett produktval som andra dropshippers vi granskade, har det fortfarande en mängd olika produkter. Dropship Direct ger flera alternativ att meddela dig om statusen för dina produkter. Du kan lägga till produkter i anpassade flöden och få meddelanden om ändringar i deras status. Dropship Direct ger en het 100-rapport som uppdateras dagligen och belyser de mest sålda produkterna. Det finns också en ändrings log du kan prenumerera på som är specifik för de produkter du följer. Med sin PushList den nyaste datatillverkningsteknik har Dropship Direct några av de bästa back-end hantering av dom dropshippers företag som vi granskade. Med PushList kan du anpassa data-flöden eller använda förkonfigurerade flöden för mer än 20 stödda marknadsplatser. Dataflödena innehåller all information som behövs för att lägga till produkter på den marknadsplats eller webbplats du planerar att använda för att sälja produkterna. Export som genereras genom PushList inkluderar produktbilder och specifikationer, men i vissa fall kan du behöva ange beskrivningarna för produkterna. Dropship Direct aggregerar produkter från sina leverantörer. Det hanterar relationerna med leverantörer så att du inte behöver kontakta dem direkt. När en kund beställer från dig måste du logga in på ditt Dropship Direct-konto och placera ordern via webbplatsen. Du kan också mejla order. Detta är viktigt, eftersom du måste vara medveten om detta steg om du använder tjänsten.

Sunrise  Wholesale: Är en dropship service baserad i Los Angeles, Kalifornien. Det erbjuder cirka 15 000 produkter från sju leverantörer. Även om produktvalet kan vara svagare än andra tjänster vi granskade, så erbjuder ändå Sunrise Wholesale en stor blandning av funktioner och låga kostnader. Även om den har en mindre inventering än sina konkurrenter, erbjuder Sunrise Wholesale fortfarande produkter i en mängd olika kategorier, som elektronik och heminredning. Med denna dropshipper kan du exportera dina produkter, inklusive bilder och beskrivningar, till eBay, Amazon och din egen hemsida. Sunrise Wholesale har särskilt starka funktioner för försäljning via eBay. Du kan integrera ditt eBay-konto och lista produkter direkt från produktsidan på Sunrise Wholesale. Du kan också analysera produkter för att se vad marknaden är för din produkt och justera dina priser i enlighet därmed. Om du föredrar att sälja produkter från din egen hemsida, ger Sunrise Wholesale tillgång till en webbplatsbyggnads app med enkel integration för att automatiskt fylla den med sina produkter. Du kan köpa ett domännamn från dem för att vara värd för din webbplats. Med Sunrise Wholesale kan du bläddra i sin ständigt föränderliga lager utan medlemskap, så du kan bestämma om det är bra att erbjuda produkter som passar utmärkt för vad du erbjuder. Deras lager innehåller mer än 15.000 produkter över en mängd olika kategorier. Sunrise Wholesale erbjuder också de vanliga leveransalternativen som de flesta dropship tjänster gör, inklusive orderspårning och blind frakt. Beställningar som är placerade före 1:00 Pacific Time levereras samma dag. Genomsnittliga frakttider är fem till sju dagar, och frakt finns i USA och Kanada. Denna dropshipper samlar produkter från leverantören, så att du kan hantera din inventering genom sin onlineportal. Sunrise Wholesale erbjuder integration med Shopify och Big commerce. Om du använder alternativen för köplatsen kan beställningar som placeras på din webbplats behandlas direkt utan att du behöver logga in på ditt konto. 

Wholesale 2B: Har en av de bästa leveransalternativen av alla dropship tjänster som vi granskade. Trots att den saknar konto support, har det över en miljon produkter och flera sätt för att hjälpa dig att sälja sina produkter. Detta dropship företag har många smarta funktionerna för hantering av lager och exportprodukter som vi anser kan vara viktiga, inklusive direkt integration med Amazon, Ebay och Shopify. Den har över 1,5 miljoner produkter i kategorier som kläder, underhållning, elektronik, hälsa, hem och sportartiklar.Du kan lägga till flera produkter i din bevakningslista och få meddelanden när de är låga i lager. Wholesale 2B erbjuder inte mycket när det gäller främst kanske försäljnings och prestationsverktyg. Om du vill sälja via en online-marknadsplats, kan eBay eller Amazon-planerna vara bäst för dig. Om du redan har en webbplats kan du betala för Wholesale2b för att ge dig ett dataflöde av produkter.Dataflöden är bra och kompatibla med de flesta av dagens leverantörerna av kundvagns programvara. Om du kanske behöver en anpassad matning betalar du extra.Om du vill sälja online men inte har en hemsida eller e-butik så har Wholesale 2B en plan där den kommer att bygga en för dig. Du kan lägga beställningar direkt och kolla allt från den nyskapade dina webbplatsens administrativa kontrollpanel. Övriga tjänster kräver att du loggar in och lägger orderna från dropshippers webbplats. Den här funktionen kan spara mycket tid, särskilt om du inte har egen webbplats. Det erbjuder också leverans på samma dag. Wholesale2B erbjuder fyra olika planer som du antingen kan betala för varje månad eller år. De årliga priserna är lägre och kommer spara pengar. Den bästa planen för dig beror på hur du planerar att sälja produkter. Det finns en fri plan, men det är lite mer än en möjlighet att titta igenom alla de tillgängliga produkterna. Det finns ingen dropship avgift för att köpa via Wholesale 2B, men du kommer att debiteras via ett kreditkort en så kallad behandlingsavgift. Övriga avgifter, som tilläggsavgifter, varierar beroende på leverantör. 

Inventory Source: Är en dropship tjänst som har starka lager och bra hanteringsfunktioner samt bra kontosupport. Det finns några nackdelar med denna tjänst särskillt avgifter. Den kan kräva att du gör mer arbete än några andra tjänster, men dom gör istället mer för dig i direkt kontakt med alla dina leverantörerna. Detta dropship företag har mer än en miljon produkter från nästan 100 olika leverantörer. Det har också många av de nyttiga funktioner vi gillar i dropship service. Du kan använda dataflöden för att exportera produkter till din webbplats eller den elektroniska marknadsplatsen du väljer. Denna export omfattar produktbeskrivningar och bilder. Inventory Source kan också skapa en webbplats för dig om du inte har en. En av de saker vi letar efter i en dropship leverantör är om det aggregerar de leverantörer det jobbar med. Med Inventory Source beror det på vilken plan du köper. Den fria planen ger dig tillgång till leverantörslistan, och du är ansvarig för att kontakta din leverantör och utarbeta hur beställningar ska hanteras. Inventory Source innehåller inte en komplett katalog över alla tillgängliga produkter på sin hemsida, men andra planer gör att produkter från flera olika leverantörer kan kombineras till en data bas. Eftersom du arbetar med olika leverantörer varierar frakthastigheten. Om du är intresserad av att skapa egna relationer med leverantörer kan Inventory Source hjälpa dig. En nackdel med Inventory Source är att den debiterar dig för varje leverantör du använder. Du betalar en bestämd månadsränta för den första leverantören och en något mindre skattesats för var och en du lägger till efter det. Priserna varierar beroende på vad du planerar att använda Inventory Source för. Kostnader för dataflöden är billigare än att ha en webbplats byggd för dig. Andra kostnader, till exempel fraktkostnader, restock avgifter och fraktkostnader varierar beroende på vilka leverantörer du arbetar med. Inventory Source tillhandahåller kontostöd via e-post. Du kan skicka support biljetter för att hjälpa till med tekniska problem. Den här tjänsten tillhandahåller också guider, video och annan information för dem som är ny på dropshipping.

Megagoods: Är en dropshipper baserad i Los Angeles, Kalifornien. Denna grossist-dropshipper specialiserat sig på elektronik och har en inventering på endast 2000 produkter. Trots sin låga lager och brist på andra funktioner är detta ett billigt alternativ som kan vara rätt om du är intresserad av att specialisera sig i vissa produktkategorier. Av alla de tjänster vi granskat har Megagoods det minsta urvalet av produkter. Detta är inte nödvändigtvis en dålig sak, särskilt om du är intresserad av att sälja elektronik, men det är något du bör vara medveten om när du ska själv utvärdera tjänsten. Förutom det lilla urvalet saknar Megagoods analyser och nyhets samt notifieringsfunktioner. Du kan se sina produkter innan du registrerar dig, vilket kan hjälpa dig att avgöra om produkterna Megagoods erbjudanden är relevanta för din butik. Du kan exportera Megagoods produkter till din webbplats, men var medveten om att de bara har några format. Bilder är tillgängliga men lagras inte på dropshippers tjänst och finns istället i ZIP-filer. Du måste ladda ner tre filer för olika bildstorlekar, vilket lägger till extra arbete för dig när du lägger till produkter på plattformarna du använder för att sälja dina produkter. Megagoods produkter når generellt köpare mellan en till två dagar. Bortsett från anständiga intresserad av att leveranshastigheter fungerar denna dropship-tjänst inte bra med de andra leveransalternativen. Denna dropshipper erbjuder internationell frakt, men levereras inte samma dag och har inga alternativ för att integrera med din försäljningsplattform. När en kund köper från dig måste du logga in på Megagoods och placera din beställning. Vi bedömde dock Megagoods väl för sina kostnader och avgifter. Den har en av de lägsta månadsavgifterna för de tjänster vi utvärderade. Det har bara en plan men dom erbjuder också en 30-dagars gratis provning, vilket ger dig tid att överväga om det här är den tjänst du vill kanske använda. Megagoods debiterar en dropship-avgift, men det här är per order, inte per produkt. Du kommer också att debiteras en återbetalningsavgift på 20 procent på returprodukter. 

Dropshipper.com: Är ett dropship företag med flera alternativ som hjälper dig att sälja produkter online. Denna dropship-tjänst erbjuder mer än tre miljoner produkter och arbetar med 500 leverantörer. Dina alternativ för att hantera din inventering varierar beroende på dropship planen du köper. Ingen av planerna låter dig direkt exportera produkter till din egen hemsida. Det finns en plan för att hjälpa dig att sälja på eBay men inget att stödja dig som säljer via Amazon. Denna tjänst kan bygga en webbplats för dig om du inte har en, men det saknar funktioner för kunder som redan har egen hemsida, till skillnad från dom alla andra dropshippers som vi redan recenserade. Det finns två medlemskapsplaner att välja mellan: en katalog plan eller en webbplats plan. Med katalog planen får du tillgång till Dropshipper.coms lista över leverantörer. Detta gör att du kan kontakta leverantörerna själv och göra affärer med dem. Om du väljer rätta webbplats planen behandlar Dropshipper.com order från dig. Eftersom denna tjänst inte kombinerar leverantörer så kan det bli att beräknad frakthastigheten varierar beroende på vilka leverantörer du ska arbeta med.De medlemsavgifter du betalar för att kunna använda Dropshipper.com varierar, beroende på vilken plan du väljer. Katalogen planen kräver en engångsavgift men om du vill ha auktionen eller hemsidan planerar du att betala en förskottsavgift och pågående månatliga medlemsavgifter. Du kan också välja ett allt-i-ett-medlemskap som kombinerar alla planer. Denna tjänst tar också ut en av de högsta dropp avgifterna av dom tjänster som vi granskade.

Smart Living Company: Erbjuder dropship service som en av sina möjligheter att sälja produkter. Den har en av de minsta produktförteckningarna över de tjänster vi granskat, men den fokuserar på produkter för hemmet, inklusive möbler samt heminredning och belysning. Om du är intresserad av att ha produkter till hemmet är din försäljningsnisch, kan Smart Living Company vara ett bra alternativ att använda som dropship tjänst. Medan denna tjänst har en bra mängd produkter för den nisch som den tjänar, räknar den inte bra med alternativen som erbjuds för att hantera din inventering på baksidan. Smart Living erbjuder dig inte möjligheten att exportera produkter till din webbplats eller en online marknadsplats. Det erbjuder en CD med produkter och bilder, men vi föredrar dropship-tjänster för att erbjuda nedladdningar av sina produkter. Smart Living erbjuder inte heller några analyser, forskningsverktyg eller anmälningar när antelet produkter i din lagerhållning är låga på lager. Smart Living Company sammanfattar de leverantörer det jobbar med, men det behandlar inte order för dig. När en kund beställer en produkt från dig, måste du logga in på Smart Living Company och beställa produkterna där. Du kan också göra dina beställningar genom att ringa in. Frakthastigheter varierar mellan fem och sju dagar. Det finns flera planer att välja mellan, var och en med en annan månads kostnad. Du du kommer att debiteras en återbetalningsavgift för icke-defekta varor som dina kunder returnerar. Det är viktigt att komma ihåg att även om dropshipper ansvarar för frakt och hantering, måste du ta hand om kundservice. Smart Living Company erbjuder inte en kostnadsfri försök, men du behöver inte ett konto för att bläddra i sina produkter. Smart Living Company har några av de bästa kundservicen av alla dropshippers som vi granskade. Vi kontaktade Smart Living via telefon och e-post, och företrädarna svarade alltid på våra frågor och gav värdefull information. Smart Living Company erbjuder också en en-mot-en mentor som hjälper dig med ditt företag.

Utvärdering av Dropship Tjänster

 

En dropship tjänst är mer än bara en grossist som uppfyller order för dig. De är one-stop-butiker som erbjuder produkter från flera leverantörer och inkluderar alternativ som gör det enklare att lägga till produkter till webbplatsen eller online-marknaden (Amazon, Ebay, etc.) där du planerar att sälja dem vidare. De bästa dropship tjänster omfattar även integration med många ledande leverantörer.

Det finns många fördelar med att använda en dropship service. Först behöver du inte lagra inventering, vilket sparar på lagrings- och fraktkostnader. Du behöver inte heller att ta itu med gamla eller osålda lager. För det andra (eftersom dropshippers eller leverantörs skicka order från sitt lager) behöver du inte hantera relationer med flera leverantörer. För det tredje, så har dessa tjänster ofta verktyg för att låta dig lägga till stora mängder av produkter till plattformen du använder för att sälja dina varor. Detta kan spara mycket tid som annars skulle spenderas i marknadsföring dina varor samt andra tidskrävande uppgifter som ingår i detaljhandeln utvecklingsprocess.

Dropshippers är dock inte utan nackdelar. Med så många produkter som finns, kan vissa kategorier bli övermättade. Marginalerna är tunna och du måste prissätta dina produkter konkurrenskraftigt. Det är bäst att hitta en nisch och specialisera sig på ett eller två områden snarare än att sprida sig tunt. Och även om du undvika dom problem som kommer med lagring och transporten, så är du fortfarande ansvarig för andra kundtjänstfrågor som oundvikligen kan uppstå.

Vid bedömningen av dessa dropship tjänster har vi tittat på alternativen de tillhandahåller för att hantera lager samt antalet produkter i sina register. Vi har också tittat på hur dropship tjänster hanterar frakt med många leverantörer som dom arbetar med. Kostnader och avgifter var en annan faktor som vägs in vår rating. Dessa inkluderar medlemsavgifter samt kostnader i samband med fraktprodukter.

Konto stöd av dropship tjänster var den sista faktorn som vi granskade.Vi bedömt de tjänster på vår lista med hjälp av hands-on utvärdering och en metod som försökte att replikera köpprocessen av en typisk småföretagare. Dropship tjänster som vi utvärderade hade inte på något sätt inflytande över vår testresultat. Granskningen genomfördes genom tjänsternas webbplatser och genom att kontakta dom direkt.

Inventering och Management

 

En avgörande faktor i vår utvärdering av dropship tjänster var vilka alternativ som företag erbjuder för att exportera produkter. Med hjälp av en uppgiftskälla eller liknande inventering-management-funktionen kan du ladda upp en stor mängd produkter till din webbplats (och andra försäljningskanaler) och spara tid som du annars skulle spendera på att manuellt lägga till varje enskild produkt.

Dropship Direct är en enastående i detta avseende, den använder Pushlist teknik för att skapa inventering flöden i format för 20 olika kundvagnar. När du väljer en dropship tjänst, måste du överväga vilka produkter du ska sälja. Antalet produkter tillgängliga via dropshippers som vi granskade sträckte sig från 2000 till två miljoner. Medan vi tittade på förmåga att hantera en stor inventering tog vi också hänsyn till det att vissa tjänster är specialiserade på vissa produktnischer. Megagoods, med fokus på elektronik och Smart Living Company med hem varor är just dom två dropship leverantörer med mindre lager och fokus på specifika kategorier.

Fraktalternativ 

 

Vanligtvis  använder du en dropship tjänst efter att en kund beställde varan från dig genom att skicka vidare order via dropship tjänsten. En funktion som vi gillade var att vissa tjänster integreras med webbplatsens kundvagn, vilket gör beställningar på din webbplats för att automatiskt behandlas av dropship tjänsten. Denna funktion sparar tid och effektiviserar uppfyllelse process.

Wholesale2b i synnerhet hade en bästa kundvagns integration alternativ.Vissa dropship tjänster som Dropshippers.com kräver att du ska välja specifika leverantörer och inte samla alla produkter under ett tak. Detta kan vara ett bra alternativ om du är intresserad av samarbetet med enskilda leverantörer, men vi ger tummen ner för dessa tjänster i vår ranking eftersom det kräver mer ansträngning än allt-i-ett lösningar.

Eftersom många av dessa dropship företag arbetar med flera leverantörer, så kan evän  frakttider varierara kraftigt. Andra faktorer är bland annat placeringen av leverantör och kund vilket påverkar också både  frakttid och kostnader. Megagoods är den snabbaste av de tjänster som vi granskade, med en genomsnittlig leveranstid på en till två dagar i USA.

Kostnader och Avgifter

 

De flesta dropship leverantörer tar ut en medlemsavgift, som kan betalas månadsvis eller årsvis. Vissa tjänster ta ut en engångsavgift. Månadsavgifter varierar från 14.99 USD till 59,95 USD. Vissa godsavsändare erbjuds incitament för att spara ytterligare. Till exempel om du planerar att sälja dina produkter via eBay, Amazon (eller din egen webbplats) bli ofta billigare än planer som involverar dropship tjänsten som bygger en webbplats för dig. Om du har en dropship tjänst med webbplats, kommer du ofta betala en större  avgift samt regelbundna månatliga hosting kostnader.

Dropship Direct hade de bästa kostnader och avgifter. Det tar inte ut en medlemsavgift, även om det tar ut en avgift om du vill använda sin Pushlist dataflöden. Wholesale2b och Megagoods är två andra tjänster med låga medlemsavgifter. Doba tar ut högsta medlemsavgifter.Övriga avgifter vanliga med dropship tjänster är:utsättning, dropship,sjöfart och hanteringskostnader. Utsättning avgifter är vanligtvis en procentsats av orderkostnaden och debiteras när kunderna återvänder icke-defekta produkter. Av tjänsterna på vår lista, utsättning avgifter varierade från 15 till 20 procent.

Dropship avgifter tas ut per beställer förutom vanliga transport- och hanteringskostnader och sträcker sig från mellan 0,99 USD och 5,95 USD, men det finns många tjänster som inte tar ut dropship avgifter. Frakt- och hanteringskostnader varierar beroende på faktorer som leverantören kundens läge och som leveransservice leverantören använder. Det är viktigt att känna till dropshipping bolagets kostnader innan du registrerar dig. Kom ihåg att, förutom medlemsavgifter och andra kostnader, måste du också betala grossistkostnader. Det finns också andra avgifter om du säljer via en online-marknaden. Dropship Direct är den bästa leverantören i detta avseendet med grundläggande plan som här låg kostnad, aggregerar produkter och låter dig att exportera dom till skilda plattformar.

Konto Support

 

Denna ankät av dropship tjänster på vår lista baseras på hur det var med information och hur snabbt kundsupport svarat på våra förfrågningar (både via telefon och e-post). Flera av de företag vi granskat visat sig vara svårt att kontakta. De antingen inte returnerade samtal eller e-post snabbt, eller att de inte svarade alls. Flera tjänster hade ingen listat telefonnummer eller e-postadress och kunde endast kontaktas via en online baserad biljettsystem på deras hemsida.

Darför är det viktigt att tänka på hur snabbt kan du nå dessa tjänster innan du registrerar dig. Vi rekommenderar att utvärdera tjänsternas kontaktmetoder, deras respons och tala med en representant innan du bestämmer sig för en viss dropship tjänst. Doba och Smart Living Company hade den starkaste support. Båda var snabba med svaret och hade användbar information när vi kontaktade dem. Båda ger också en dedikerad konto, samt en råd om vilka är de bästa alternativen för just ditt företag.

Vad kan du förvänta dig?

 

Alla dropship tjänster vi granskat delade flera funktioner. De hade flera leverantörer och kombinerade sina tjänster för att ge den bästa erbjudande för dig. Varje Dropshipper skulle leverera produkter för dig. Detta innebär att de inte innehåller information om sig själva på följesedeln. Med Dropship Direct kan du anpassa följesedeln som medföljer order. Varje dropship Tjänsten erbjuder även produkt för spårning, så att du och dina kunder kan se till att varje order når sin destination. Om du bara startar en online-verksamhet, måste du bestämma hur du ska sälja dina produkter. Amazon, eBay eller din egen webbplats är de vanligaste alternativen.

Var och en av dessa alternativ har sina egna fördelar och nackdelar. Amazon och eBay är enkla att använda och har redan en stor kundkrets. Båda tar dock noteringsavgifter som kan snabbt äta upp din vinst. Att skapa din egen hemsida ger dig mer frihet och kontroll, och du behöver inte betala tredje part avgifter. De flesta av de tjänster som vi granskade kan bygga en webbplats för dig för en extra kostnad. Om du bygger din egen webbplats, måste du marknadsföra och optimera det eftersom du inte kommer att ha tillgång till befintlig trafik. Hantera din egen hemsida kan också vara mer komplex än att bara lista dina produkter på eBay eller Amazon. Om du redan har en befintlig hemsida, så finns flera tjänster som gör det enkelt för dig att ladda upp produkter till den. Dropship Direct och Wholesale2b göra detta.

Bedömning och Rekommendationer

 

Dom bästa dropship företag erbjuder dig möjligheten att hantera lager utan att behöva ta itu med flera leverantörer på en och samma gång. Tänk på att de flesta tar ut en månatlig eller årlig avgift, så du kommer att vilja leta efter en som hanterar rätt mix av produkter och erbjuder det bästa priset för ditt företag. Om du har ett stort företag eller vill ha tillgång till den största inventeringen kan Doba vara den bästa dropship tjänsten för dig. Det har över två miljoner produkter och har flera back-end hanteringsalternativ unikt lämpade för alla slags företag. Doba tar dock ut höga avgifter.

Om du är tekniskt kunnig, kan Dropship Direct vara ett bra alternativ för dig. Dess Pushlist teknik kan anpassa ditt dataflöde för att lägga till de produkter som du väljer till din webbplats eller ennan e-plattform mycket snabbt. Dropship Direct tar inte ut medlemsavgifter. Wholesale2b är ett bra alternativ om du vill ha en webbplats byggd för dig. Webbplatsen är förladdad med produkterna som du väljer och du kan anpassa den från en mängd olika mallar. Om du planerar att sälja produkter via eBay kan Sunrise Partihandel vara det bästa alternativet för dig. Den har en eBay guiden som låter dig hantera dina eBay listor. Du kan också länka ditt eBay-konto till ditt Sunrise Partihandel konto och last produkter direkt från Sunrise Partihandel katalog.

Andra Dropship Tjänster

 

Det finns såklart många andra företag som också erbjuder dropshipping även om dom inte har alls samma rackvid och kapacitet som dom vi listade ut. Darför hamnade dom inte bland dom åtta som vi tycker är både största och bästa just nu. Många företag erbjuder ,,gröna skogar,, men kan ibland inte alls motsvara förväntningar. Vi har inte kontaktat dom eller kollat deras tjänster så vi väljer att inte ta upp dom i vår ranking. Det betyder dock inte att dom kan inte ge dig dom dropship tjänster som du söker så kolla gärna hos dom också för att ha så bra uppfattning som möjligt om din framtida dropsipping verksamhet:

eSources (Över 140 000 verifierade leverantörer och drop shippers från Storbritannien, USA, Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien, Irland, Kanada, Hong Kong, Kina, Australien och mer)

+ Internets största databas av verifierade grossister och drop shippers

+ Garantier för att ge dig de källor du letar efter 

+ Obegränsad Gratis Mobila Responsiva e-handelswebbplatser med gratis värd för livet, kompatibelt med Dropship-flöden och redo att acceptera betalningar från PayPal och Google Checkout (100 £ värde - rikta varje nisch med en unik webbplats) plus redo för Facebook-integration.

+ Över 140 000+ verifierade grossister, drop shippers, varumärkesvarutistributörer och tillverkare + Över 3000 + sanna drop shippers och växande

+ Över 3000 nya källor verifieras varje månad

+ Över 2000 + offentliga auktionskällor

+ Obegränsad forskning: behöver ännu fler toppkällor? Få obegränsade forskningsrapporter baserat på dina krav.

+ Hitta lönsamma produkter lokalt till billigare än Kina priser (utan att behöva betala för tullar och långa fraktider)

+ Längst etablerad verifierad katalogtjänst i Storbritannien, som växer sedan 2004 + Gratis kurser om hur man skapar ett framgångsrikt eBay-företag (£ 97 värde) + Gratis eBay Business Handbook, den ultimata guiden för att tjäna pengar på eBay; + Gratis eBay.

 

WholesaleDeals (Verifierade leverantörer från Storbritannien, USA, Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien, Irland, Kanada, Hong Kong, Kina, Australien och mer)

+ Över 120 000 verifierade grossister, distributörer, importörer och tillverkare
+ Över 35 000 aktiva låga MOQ-grossistavtal som säljer med vinst på eBay och Amazon
+ Genomsnittlig uppräkning av erbjudanden 300%.

 

WorldWideBrands (Verifierade drop shippers från USA, Kanada, Storbritannien, Hong Kong, Kina)

+ Över 800 verifierade drop shippers
+ Över 8 000 verifierade grossister
+ Gratis videokurser
+ Gratis vecka Nyhetsbrev.

 

SaleHoo (Verifierade drop shippers från USA, Kanada, Hong Kong, Kina)

SaleHoo har över 8000 verifierade legitima leverantörer inklusive dropshippers, tillverkare, grossister och likvidatorer för alla typer av produkter från hela världen, inklusive Kina och Indien. Det låter medlemmarna dela sina erfarenheter och granska leverantörspoängsrekord. Medlemskap på SaleHoo inkluderar även tillgång till kurser vid import och handel på eBay. Ta en titt på funktionerna:

+ Programvara för Marknadsundersökningstjänster som hjälper att att analysera eBay-produktnischer.
+ Antal verifierade leverantörer: 8 000
+ Medlemskap: $ 67.00

 

Bigbuy är egentligen en grossist företag som erbjuder dock även dropshipping tjänster.

 

För dig som är intresserad att sälja produkter i kategori: Hälsa&Skönhet, Viktminskning, Kosttilskott samt Träningsutrustning vill vi rekommendera två företag som kan vara av interesse:

Cashinpills

Nutriprofits

Dom två företag klassas egentligen som affiliate program men som vi redan  nämnde tidigare så påminner deras verksamhet mycket om dropshipping när det gäller en affärsidee och erbjuder förutom en vinstmarginal mellan 30-40 % som är faktiskt långt över det som dom flesta dropshippingsföretag kan dig idag. Dom har båda två enkel och begriplig system som kan lätt integreras med din webbplats och är värda att titta närmare på. 

När det gäller av webbutiker som säljer dessa produkter, så har vi valt en som verkligen sticker ut bland dom svenska företag, nämligen:

Superfit24

Det är en mycket bra exempel på hur en funktionell webbutik ska se ut. När man kommer till den, så ser man genast vad det handlar om för varor. Butiken har enkel men samtidigt väldigt bra och genomtänkt design som verkligen lockar till sig både när det gäller visuellt intryck och estetik, något som är mycket viktig och som många svenska webbutiker tyvärr saknar. Kolla gärna på den när du ska bygga din egen webbplats. 

Svenska Dropshippers - finns dom?

Vi har kollat med en antal svenska webbplatsen som annonserar sig just om dropshipping och vi måste nog konstatera att svaret är: nej. Tyvärr finns det inga svenska företag som öppet har en policy för att sälja via e-handlare med dropshipping och därför skall du lägga ner försök att hitta någon (även om dom annonserar ut detta), det kommer nämligen inte hända. 

Föruttsättningen för en dropshipping tjänst är precis som för grossisten är att kunna upprätthålla en dyr lager med produkter men till skillnad till grossisten så kan det ta betydligt längre tid för en dropshipping företag att leverera valda produkter till kunder. Det i sin tur gör att kostnader för lagerhantering kan bli höga och i landet som Sverige, där kostnader för arbetskraft tillhör till dom högsta i världen effektiv avskräcker dom flesta svenska företag ägna sig helt och hållet endast åt dropshipping.

Svenska skatteregler är inte häller gynsamma för denna bransch som inte gör saken enklare för dom som vill ägna sig åt dropshipping. Dom företag som endå erbjuder i Sverige såna tjänster är i själva verket återförsäljare, med andra ord ,,melanhand,, vars sffärsidee är att förmedla tjänster som egentligen ebjuds av dom stora utländska dropshippers. Det finns många såna i Sverige men vi har tagit fram en som vi tycker är bra och intressant och kan faktisk erbjuda dig en bra samarbetet.

Dropship24

Denna företag samarbetar just med Bigbuy som vi nämnde tidigare. Dom erbjuder faktisk mycket inom dropshippingstjänster och deras webbplats är verkligen värd att kolla för alla som vill börja i Sverige med denna verksamhet.

Tack för din besök!

 

Det var allt som vi hade att erbjuda o dropshipping och regler som styr denna allt mer populära i Sverige verksamheten. Vi hoppas att denna information kan hjälpa dig som vill jobba med dropshipping och att du rekommenderar vår sajt för dina vänner. Lycka till och tack för besöket!

Facebook    Twitter    Instagram