Grossister i Sverige

 

Grossistverksamhet är processen att sälja varor och tjänster till en kund som i sin tur säljer produkterna till andra konsumenter. Grossisterna kan innehålla butiker eller organisationer som marknadsför tjänster för medlemmar samt företag som säljer de köpta produkterna under eget märke.

 

 

Vad är en grossistverksamhet?

Grossistverksamhet innebär en möjlighet att ge kunden ett rabatterat pris per styck i utbyte mot att köpa objektet i stora mängder. Grossistverksamhet erbjuder ett antal fördelar för en kund. Först gör att kunden inte behöver hålla produktionsanläggningar för att producera varor eller tjänster som erbjuds till allmänheten för försäljning.

Detta kan göra det möjligt för grossisten att upprätthålla en relativt låg profil på marknaden, vilket i sin tur ökar kundens förmåga att kunna konkurrera med större företag. Grossist-klient sparar också pengar i form av arbetstagarnas löner och förmåner, eftersom företaget kan arbeta med en mindre arbetskraft. Grossistverksamhet ger också kunden möjlighet att säkra varor och tjänster för försäljning på en lägre pris per enhet.

Förutsatt att de villkor för utbetalning är angenäm, innebär detta att en grossist kan sälja produkter till en rimlig vinst och använda betalningar från konsumenterna för att betala tillverkaren inom en relativt kort tid. Detta har fördelen att inte binda upp tillgångar i grossist för att täcka Leverantörsreskontra poster, eftersom vändningen på Fordringar är tillräckliga för att hantera kostnaderna för säkra produkter för åter försäljning.

Grossister - en viktig del av handel

Grossistverksamhet vanligtvis innebär att sälja produkter i bulk. Detta innebär att fler produkter flyttas snabbt och inte tyna bort i lager. En grossist kan lagra produkterna var som helst, eftersom det inte är slutkonsumenter som köper i butik, men butiksägare som köper från honom. Dessa affärsinnehavare är intresserade mer i vinstmarginalen och inte den plats där de köper.

När det gäller att betala är villkoren inte så lätta för grossisterna som de måste köpa i kontanter och sedan skicka produkterna till återförsäljare i kredit. Vinstmarginalen för grossister är för liten i jämförelse med återförsäljare. En grossist får kanske i bästa fall bara 5% av vinsten. Ändå tjänar en grossist mer pengar eftersom han säljer produkter i en högre mängd än en återförsäljare som måste bära alla kostnader för detaljhandeln för att sälja en produkt i taget.

 

 

Som ett resultat kan grossisten upprätthålla en mindre inventering och medföra mindre skatt än de skulle vara möjligt annars. Det finns ett antal olika grossistverksamhet arbetstillfällen inom många olika branscher.Tillkomsten av Internet har lett till utvecklingen av virtuella grossistverksamhet och möjligheter där företag erbjuder virtuella produkter som köps från en leverantör och är märkta för försäljning som en separat produkt linje. 

Skillnaden mellan detaljhandel och grossisten

Skillnaden mellan detaljhandel och grossisthandel har att göra med kvantiteten av produkten som säljs och till vilken de säljer. Partihandel är den viktiga kopplingen mellan tillverkare och slutkonsumenter. Det är närvaro av grossister som låter tillverkarna andas lättnads sug eftersom de kan sälja hela sitt parti som de har tillverkat på en gång till en person och återvänder till affärer och produktion. Man kan inte föreställa sig tillverkarens situation om det inte fanns några grossister. Eftersom det inte fanns några grossister skulle tillverkarna ha fått vänta på nästa produktionscykel tills de sålde sina aktier direkt till kunderna.

 

 

Från grossisterna når produkter till återförsäljare som säljer dem i större marginal till slutkonsumenter. Grossisten säljer till återförsäljarna. En återförsäljare upprätthåller kostsamt frontutrymme att sälja till slutkonsumenterna. Med andra ord köper en grossist i bulk från en tillverkare till detaljhandels ägare medan återförsäljaren köper från en grossist för slutkonsumenter.

Den stora skillnaden mellan grossisthandel och detaljhandel är också att detaljhandeln måste alltid stå för dom kostnaderna är som krävs för att behålla en vis försäljningsnivå. Detta beror på att produkter måste presenteras för att locka slutkonsumenter. En grossist kan dock lagra produkterna var som helst, eftersom den bryr sig inte om slutkonsumenter som köper i detaljhandel endast om butiksägare som köper från honom. Vinstmarginal för en grossist per styck kan vara för liten för en återförsäljare men grossist tjänar faktiskt mer pengar när han säljer i högre kvantiteter än en återförsäljare. 

 

 

Sök efter grossister

 

Nedanför har vi listat ut några av Sveriges allra största grossister och återförsäljare inom många olika branscher som är verksamma både i Sverige och i hela Norden. Vi hoppas att du hittar din grossist hos oss. 

Accessoarer

 

Angel by Clair

Vi är en grossist för mode accessoarer så som sjalar, smycken, hårbijouterier, scarves, smycken och håruppsättningar.

Art Clothes By V AB

Vi är en grossist för reflexkläder samt reflexaccessoarer och har allt ifrån reflexvästar, reflexmössor, reflexkassar till reflex hårband och klistermärken.

Morgan Gustafsson Skinn & Läder AB

Vi är en agent & grossist inom läder branschen, främst för kläder, skor, tofflor, bälten, ortopediska, hund- och kattprodukter.

Tieroom AB

Vi är en grossist utav slipsar, flugor, bröstnäsdukar, halsdukar och bälten.

Bröllopsbubblor AB

Bröllopsbubblor AB arbetar sedan 2005 både som grossist för egna varumärken riktade mot bröllop och fest. Bland produkterna märks paraplyer av egen design, tiaror, halsband, örhängen, armband och andra smycken. 

Silverkatten

Välkommen till Silverkatten - Smycken i silver - Smyckes butik på nätet sedan 1997. 

Byggvaror

 

AR granit Handelsbolag

Vi är en grossist och leverantör av marmor, natursten, granit och kalksten. 
Det finns företag som jobbar på pris och sedan finns det företag som jobbar på kvalitet. En del tror att den högre prisbilden existerar för att företaget har hög vinstmarginal. Men i ärlighetens namn finns den där för att du som kund skall få ett problemfritt köp och en kvalitativ slutprodukt.

Byggstommar i Mönsterås AB

Vi tillverkar prisvärda byggstommar till Fritidshus, Garage, Carport, Friggebod, eller Tillbyggnad.

Scandinavian Plank

Vi levererar trätrall och fasadpanel av träkompositmaterial till hela Skandinavien till mycket låga priser utan att göra avkall på kvaliten.

Eija Fröberg Lack & Lim AB

Företaget är specialiserad inom golvgrossist försäljning till entreprenader, även till konsument. 
Maskinuthyrning och försäljning av golvlack, lim, fog, olja, slipmaterial och golvslipmaskiner, parkett mm.

Golvgrossisten i Dalarna AB

Vi förser yrkesmän och återförsäljare med golvmaterial och tillbehör. Vi representerar de ledande fabrikaten och tillsammans med dem ser vi till att våra kunder upprätthåller en hög kunskapsnivå.

Interwood AB

Interwood är importör och grossist av bl a plywood, MDF-board, färdigfanérade skivmatrial, ädelträ, listverk, limfog och rottingväv till möbel-, snickeri- byggvaru- och båtindustrin.

Konradssons kakel AB

Ett 20-årigt rikstäckande grossistföretag med ett brett keramiskt program på kakel, klinkers, golvvärme, mosaik för vägg och golv. Är idag en av landets ledande grossister.

Macro International AB

Tillverkning av duschväggar och -kabiner. Grossistförsäljning av badrumsmöbler.

Saint-Gobain Isover AB

Tillverkning och försäljning av isoleringsmaterial, mineralull och cellplast, glasull, stenull och cellplast för värmeisolering samt isolering mot brand och buller.

Trans Naval AB

Grossist & detaljist av stängsel för industri, villa, skog, lantbruk, hästar, hundar, fåglar m.m.

Fritid

 

Proelia Outdoor AB

Vi är ett grossist företag som saluför produkter inom friluftsliv, jakt, fiske och dylikt.
Våra återförsäljare finns inom samma kategori runt om Skandinavien.

Knivgrossisten

Vi är grossist av knivar och utrustning så som fällknivar, jakt knivar, fiskeknivar, bushcrafts knivar, edc-knivar, machetes och multiverktyg i olika prisklasser.

Rojo Campingtillbehör AB

Vi är en grossist av campingtillbehör och har ett brett sortiment utav fritidsprodukter, husvagns tillbehör, spillvatten lungor, dragskydd, tält, hushållsprodukter, kökstillbehör, sällskapsspel, inredning, batterier, sovsäckar och elektronik.

Casström AB

Casström är en grossist med ett brett sortiment av knivar med fast blad samt fällknivar, handsmidda yxor, renskinns produkter, diamantbrynen, traditionella naturprodukter från skogarna i Lappland, eldstål, verktyg för matlagning ute, filéknivar och priests, skjutstöd, vapenremmar, läder varor, material för knivslöjd, presenter och andra accessoarer för jakt och fritid.

Bedsab

BEDSAB är en grossist för kvalitetsprodukter inom sektorerna fallskydds utrustning, kätting, lasthantering, lyftblock, lyftredskap, stållinor, och surrnings materiel. Du finner produkterna hos en rad återförsäljare runt om i Sverige. Vi är ett flexibelt företag som lätt anpassar oss efter de behov du har.

Moxter AB

Moxter AB är ett grossistföretag med inriktning inom uteliv. Vi representerar sex varumärken - alla kända för hög kvalitet, hög image och högt funktionsvärde. Varumärkena är Meindl, Nokian footwear, Bridgedale, Woolpower, Neverlost och Nanok.

Stoxdal AB

STOXDAL är en grossist inom sportfiske och friluftsliv. Vi har 17 års erfarenhet från branschen. Vi saluför kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Våra produkter finns hos ledande redskapshandlare.

Hemelektronik

 

Elgruvan AB

Vi på Elgruvan är en grossist och leverantör som har specialiserat oss på Satelliter, Antenner, marksänd digital Tv, Datorer, Iphone,Tillbehör, Telekommunikation och Service.

SATVISION SCANDINAVIA

Välkommen till Satvision Scandinavia.
Vi är en grossist av multimedia och elektronik.

Grundig

Försäljning av multimedia för hemmet och bil,Plasma- och LCD-TV, TV, Satellitmottagning, City Line, DVD,Video, HiFi, Hemmabio, Audio, Dikteringssystem.

Hembiobutiken Sverige AB

Med kärnvärden som kundservice, kompetent personal och bra produkter har Hembiobutiken arbetat sig fram som en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden sedan starten 2001.

Order Nordic AB

Order Hemelektronik är i dag en av de ledande distributörerna av telefoni, såväl mobil som stationär.

Tura Scandinavia AB

Tura Scandinavia AB är en Nordisk distributör, som erbjuder återförsäljare tillbehör inom ljud, bild, data, telefoni, el, damm och vitt.

Kläder och Skor

 

Dynamics AB 

Dynamics är din kompletta textilgrossist!
Vi tillhandahåller som grossist t-shirts, pikéer, hoods, underkläder och linnen i trendig och funktionell design. 
Vår barn och babykollektion är gjord av 100% ekologisk bomull!

 

Hunden & Herden AB

Välkommen till klädgrossisten Hunden & Herden AB. Som grossist är vår specialitet barnkläder, damkläder och herrkläder från Storbritannien (England och Skottland). Vi har det mesta i klädväg för lantliv, jakt, fiske, ridning och trädgård.

ON TARGET AB 

On Target AB är en grossist för strumpor, sockar och underkläder.
Vi är exklusiv distributör för Happy Socks och har hela deras sortiment utav strumpor, sockor, raggsockor, barnstrumpor, barn strumpbyxor, underkläde, briefs, boxer, trosor, lounge pants och presentboxar med strumpor, underkläder.

Skin And Stuff 

Vi är en grossist för dam och herr skinnjackor, skinnvästar och alla väders kläder i absolut högsta skinn kvalité! Vi har även ett kvalitativt utbud utav Mc kläder där vi jobbat stenhårt på att alltid sätta säkerheten i första rummet.

Texpak AB

Vi är en klädgrossist som alltid strävar efter högsta kvalitet. Vi har grossist försäljning utav damkläder och herrkläder så som kjolar, klänningar, tröjor, toppar, byxor och har mer än 20 års erfarenhet av att designa och tillverka kläder.

Calmare Skoindustri

Vi är en skogrossist etablerat 1991. Vårt mål är att erbjuda detaljhandel,grossister med flera konkurrenskraftiga priser,brett sortiment ,aktuell design samt bra service. Bland våra kunder finns skobutiker, varuhus, grossister och bensinstationer från Norrbotten till Australien.

Livsmedel

 

Bon Cena AB - Tryffel grossist

Vi är en grossist med fokus på delikatesser från Kroatien specialiserade på tryffel, salami, prosciutto, ost, tryffelsalami, tryffelolja, pancetta, fårost, getost och ekologisk marmelad. Dvs. allt som bör finnas på ett tapas bord.

CE INDUSTRI - IMPORT AB

Beef Jerky Snacks är en grossist för torkat kött och köttsnacks. 
Försäljning sker idag till återförsäljare/grossister både inom tränings och idrotts- världen samt till dagligvaruhandeln, restauranger, webbshoppar mm.

Dagsmeja AB

Vi är en grossist med säte i Göteborg som har stort fokus på ekologiska och Fairtrade-märkta produkter. Vi har god tillväxt och utökar kontinuerligt vårt sortiment med nya spännande varumärken.

Gräns kvalitetste 

Grans KavlitetsTe är grossist utav teer, tillbehör och konfektyr och har varit verksamma i branschen i över 40 år.

Itigo AB

Vi är en grossist med ett stort urval av Italienska delikatesser så som oliver, olivolja, torkade tomater, ost, tepanad, espresso kaffe, te, choklad, pasta och pesto.

Mondana AB

Vi är en grossist specialiserade på naturliga fonder, såser och snacks. Vi har allt ifrån viltfond, kalvfond, hummerfond oxfond till kycklingfond, grönsaksfond och lammfond. Bland såser och soppor har vi bl.a. tryffelsås, svampsås, rödvinssås, hummersoppa.

Natessen AB 

Vi är en grossist med inriktning på ekologisk superfood och rawfood produkter som nötter, chia, kakao, hampafrön och kokos. Vårt utbud sträcker sig bland annat från honung och bipollen till kryddor, naturliga vitamintillskott, kaffe, gojibär, alger och torkad frukt av högsta kvalitet.

Outofhome.se 

Outofhome.se är Sveriges snabbast växande restauranggrossist och levererar mat, dryck och förbrukningsvaror i stora förpackningar för storkök som exempelvis krogar, caféer och hotell. Även gym, föreningar, kontor och arbetsplatser handlar regelbundet från grossisten. 

Primolete

Vi är en grossist utav ekologiska italienska livsmedel och delikatesser så som ekologisk olivolja, kakor pasta, pastasåser, tapenade, italiensk choklad och soltorkade tomater.

Roschat of Sweden AB

Vi är en grossist som säljer lufttorkad mat av högsta kvalité och har allt ifrån frukt, grönsaker, kött, fisk, äggpulver och mejeriprodukter till energibars och måltidsmixer.

Möbler och Inredning

 

Design by Beatrice

Vi är en tillverkare och grossist utav inredningsartiklar med egna tryck. Vi har bl.a. handdukar, muggar, poster, tändsticksaskar och brickor.

Deskstore of Sweden AB

Vi är distributör för BISLEY i Sverige. Bisley tillverkar förvaringsmöbler i plåt. En populär serie är deras plåthurtsar Bisley Multidrawers. De finns i många färger och modeller.

Life Öppnare

Leverantör och grossist av automation till ditt hus eller företag.

Lingbo Textilinredning AB

Vi är en grossist av textilinredning så som gardinskenor, solskydd, rullgardiner, kontorsgardiner samt gardiner för och offentlig miljö.

Multi Agentur

Multi Agentur är grossist för present och inredning; doftljus, LED-slingor, LED-vaxljus, inredningsaccessoarer, krukor (keramik, zink, konstrotting eller fibreclay), ljuslyktor, lampor, små möbler, vaser, säsongsdekorationer (inklusive många änglar, stjärnor och tomtar). Vi har dessutom en kollektion fritidsartiklar; paraplyer, LED-reflexer, grillredskap, kylväskor, mm.

Ohlsson & Lohaven AB

Ohlsson & Lohaven är en grossist för presentartiklar, presenter, trädgårdstillbehör, design, spel, tvålar, barnartiklar, heminredning och mycket mer! Vi erbjuder handeln ett unikt sortiment av högkvalitativa produkter. 

TG Möbler AB

TG möbler AB är en grossist med Sveriges bästa och största utbud av saccosäckar, sittsäckar och sittpuffar. 

Österlentextil

Mer än 25 år har vi varit verksamma som grossist och detaljist i Sverige med våra vaxdukar och avpassade sydda borddukar för vardag och fest.

Dixie AB

Vi inriktar oss främst på trendriktiga och prisrätta produkter inom badrum, förvaring samt till det dukade bordet.

Rowico AB

ROWICO AB är sedan 1971 en import- och exportorienterad möbelgrossist med produkter främst avsedda för hemmiljö. Verksamheten finns i Halmstad och försäljningen av företagets produkter sker exklusivt genom den nordiska möbel detaljhandeln.

Skönhet och Hälsa

 

Nordisk Parfymgrossist

Vi är en ledande grossist inom Parfym, Kosmetika, Smink & Skönhetsprodukter. Hos oss hittar ni produkter såsom; mascara, parfym, hudvård, krämer, läppstift, mm.

Naturlig Deo

Vi är en grossist för ekologiska naturliga deodoranter med säte i Västerbottens inland. Naturlig Deo är handgjorda med omsorg för både människa, djur och natur. De tillverkas i Norsjö, av få och noga utvalda ingredienser.

Tufa AB / Axion-Import

Vi har grossistförsäljning av nageltänger, nagelbandstänger, nagelpushers, nagelsaxar, pormaskutdragare och hårsaxar för hem och frisörer av bra kvalitet till rimliga priser.

Alex Cosmetic Sverige

Alex Cosmetic produkter baseras på de finaste och renaste växtbaserade ingredienser i kombination med unika formuleringar och modern teknik för att säkerställa högsta kvalitet. 

Dolci hälsocenter

Vårt sortiment passar utmärkt i hälsokostbutiker , inredningsbutiker, friskvårds anläggningar, och på spa.

Ion Silver AB

Vi är en marknadsledande grossist och tillverkare av IONOISIL (Kolloidalt Silver), MSM Lignisul (kosttillskott), MSM Alavis (fodertillskott), GLUKO/MAX (Glukosaminsulfat), Humiforte Plus+ (kosttillskott) samt hudvårdsserien EMS som består av en créme och en salva.

Life Le Logistics AB 

Vi är Nordens största grossist för hälsoprodukter med ett stort utbud utav allt ifrån hälsokost, kosttillskott, vitaminer, hudvård och protein till livsmedel, drycker och super food.

Powerfruits

Vi är en grossist specialiserade på RAW produkter så som frukt, superbär, nötter, frön, grönsaker, rötter, frön, oljor & kryddor.

Wmake AB 

Vi är nordens största oberoende sälj- och logistikpartner inom hälsa och hållbarhet.

AuroTrading

AuroTrading är Sveriges ledande importör och grossist för ayurvedisk kosmetika så som tvål, schampo, balsam, hudkrämer, body wash och tandkräm.

Övrigt

 

GB Grossisten i Fyrbodal AB

Org.nr. 556692-0707
Telefon: 0524-28660
Öringv. 1, 455 33 Munkedal
Branscher: Grossister,Livsmedel

Hedlund Import AB 

Org.nr. 556470-3592
Telefon: 031-7200900
Mölndalsv. 95, 412 63 Göteborg 
Branscher: Grossister,Design & Sortiment 

Bergendahl & Son AB

Telefon: 0451-48000
Industrig. 22, 281 43 Hässleholm 
Branscher: Grossister,kontortjänster.

Melitta Nordic AB

Org.nr. 556023-1382
Telefon: 042-6004700
Garnisonsgatan 25 A, 25466 Helsingborg 
Branscher: Grossister.

Grönsakshallen i Aneby AB 

Org.nr. 556399-2469
Telefon: 0380-45411
Järnvägsg. 7, 578 33 Aneby 
Branscher: Grossister, Frukt, bär och grönsaker - grossister, Fruktleveranser, vattenleveranser,Butikshandel, Livsmedel, Livsmedel.

Vio Ljusfabrik AB 

Org.nr. 556616-0544
Telefon: 0706-923456
Varav. 20, 534 60 Vedum 
Branscher: Grossister, Kemikalier, industrikemikalier, Kemikalier, industrikemikalier - tillverkning,Producenter, Kemikalier, industrikemikaleier. 

Siverts Partiaffär AB 

Org.nr. 556190-7634
Telefon: 0455-369696
Silverv. 2, 371 50 Karlskrona 
Branscher: Grossister, Agenturer, Bilar, Bilreservdelar, Bilreparationer, Detaljhandel.

H & M Hennes & Mauritz GBC AB 

Org.nr. 556070-1715
Telefon: 08-7965500
Mäster Samuelsgatan 46 A, 111 57 Stockholm
Branscher: Konfektion, Kläder, Grossister, Internet - Konsulter, operatörer, Kontorstjänster, Läder, skor, inredning, reseeffekter och textilier, Internetannonsering, IT - övrigt

ICA Sverige AB 

Org.nr. 556021-0261
Telefon: 08-56150000
Svetsarvägen 16, 171 41 Solna 
Branscher: Livsmedel, Livsmedel - agenturer och grossister, Grossister, Frukt, bär och grönsaker - grossister, Fruktleveranser, vattenleveranser, Transportförmedling, Spedition, Företagsutveckling, Lager.

Ahlsell Sverige AB 

Org.nr. 556012-9206
Telefon: 08-6857000
Rosterigränd 12, 117 61 Stockholm 
Branscher: Grossister, Elmateriel, Pappersvaror, Pappersvaror - Partihandel, Maskinförnödenheter.

Arla Foods AB 

Org.nr. 556579-4400
Telefon: 08-7895000
Lindhagensgatan 126, 112 51 Stockholm 
Branscher: Livsmedel, Livsmedel - tillverkning, Kontorstjänster, Forskning, Facklig, vetenskaplig och teknisk verksamhet, Mejerivaror, Mejerivaror.

Arrow Nordic Components AB 

Org.nr. 556409-2764
Telefon: 08-56265500
Kronborgsgränd 7, 164 46 Kista 
Branscher: Elektronik- och telekommunikationsutrustning, Elektronik- och telekommunikationsutrustning.

GE Healthcare Bio-Sciences AB 

Org.nr. 556108-1919
Telefon: 018-6120000
Björkgatan 30, 753 23 Uppsala 
Branscher: Kemikalier, industrikemikalier, Kemikalier, industrikemikalier - tillverkning, Producenter,Gummivaror, Elektronik - Legotillverkning, Elektronik - Produktionsutrustningar, Apoteksvaror, läkemedel - Partihandel, Apoteksvaror, läkemedel - Distribution, Grossister, Optik och optisk utrustning - Produktion,Optik och optisk utrustning.

Husqvarna Aktiebolag 

Org.nr. 556000-5331
Telefon: 036-146500
Drottninggatan 2, 561 31 Huskvarna 
Branscher: Verktyg och redskap, Producenter, Verktyg och redskap - tillverkning, Lantbruksmaskiner, förnödenheter - grossist, Lantbruksmaskiner, förnödenheter, Grossister, Maskinförnödenheter,Maskinförnödenheter, Järnvaror.

TD Tech Data AB 

Org.nr. 556231-4533
Telefon: 08-7952000
Fagerstagatan 18 B, 163 53 Spånga 
Branscher: Datorer - Kringutrustningar, Datorer och kringutrustningar - Partihandel.

Atea Sverige AB 

Org.nr. 556448-0282
Telefon: 08-4774700
Kronborgsgränd 1, 164 46 Kista 
Branscher: Konsulter, Datakonsulter, Internet - Konsulter, operatörer, Datorer - Kringutrustningar, Datorer och kringutrustningar - Partihandel, Grossister, IT - övrigt, Butikshandel.

Nynas AB (publ) 

Org.nr. 556029-2509
Telefon: 08-6021200
Lindetorpsvägen 7, 121 63 Johanneshov 
Branscher: Kol- och raffinerade petroleumprodukter - tillverkning, Producenter, Bränsle - grossist och detaljist, Grossister, Forskning, Facklig, vetenskaplig och teknisk verksamhet.

Mölnlycke Health Care AB 

Org.nr. 556547-5489
Telefon: 031-7223000
Gamlestadsv. 3 C, 415 02 Göteborg 
Branscher: Läkemedel, Apoteksvaror, läkemedel - Partihandel, Apoteksvaror, läkemedel - Distribution,Grossister.

SCA Hygiene Products Aktiebolag 

Org.nr. 556007-2356
Telefon: 031-7460000
Mölndals Bro 2, 431 31 Mölndal 
Branscher: Producenter, Pappersvaror, Pappersvaror - Produktion.

Bergendahl Food AB 

Org.nr. 556342-7698
Telefon: 0451-48000
Industrig. 22, 281 43 Hässleholm 
Branscher: Livsmedel, Livsmedel - agenturer och grossister, Grossister, Växtservice, kontorsservice,Frukt, bär och grönsaker - grossister, Fruktleveranser, vattenleveranser, Kött-, slakteriprodukter - grossist,Köttprodukter, slakteriprodukter, Butikshandel.

Swedish Match North Europe AB 

Org.nr. 556571-6924
Telefon: 08-6580200
Sveavägen 44, 111 34 Stockholm 
Branscher: Livsmedel, Producenter, Tobak, Livsmedel - tillverkning, Tobak - grossist.

Atlas Copco Rock Drills AB 

Org.nr. 556077-9018
Telefon: 072-1922133
Tackjärnsgatan8, 703 83 Örebro
Branscher: Byggmaskiner, arbetsmaskiner, Sprängningsarbeten, Maskinförnödenheter, Producenter,Maskinförnödenheter - tillverkning, Insatsvaror, Insatsvaror - grossister, Grossister, Bilar, Bilar - tillverkning.

Tamro AB 

Org.nr. 556020-2169
Telefon: 031-7677500
Importgatan 18-20, 422 46 Hisings Backa 
Branscher: Apoteksvaror, läkemedel - Partihandel, Apoteksvaror, läkemedel - Distribution.

Gambro Lundia AB 

Org.nr. 556057-7594
Telefon: 046-169000
Magistratsvägen 16, 226 43 Lund 
Branscher: Medicinteknisk utrustning, Medicinteknisk utrustning - produktion, Producenter, Kemikalier, Industrikemikalier -tillverkning, Kemikalier, industrikemikalier, Maskinförnödenheter.

Volvo Penta AB 

Org.nr. 556034-1330
Telefon: 0512-32800
Varafabriken, 534 91 Vara
Branscher: Båtar, båtmotorer, Producenter, Maskinförnödenheter, Maskinförnödenheter - tillverkning.

Elektroskandia Sverige AB 

Org.nr. 556014-8412
Telefon: 08-923500
Norrvikenleden 97, 192 78 Sollentuna 
Branscher: Elmateriel, Grossister, Hushållsutrustningar, vitvaror, Hushållsutrustningar, vitvaror - grossister, Trä och byggvaror - grossist, Trävaror, Reparatörer. 

Menigo Foodservice AB 

Org.nr. 556044-4647
Telefon: 08-7221400
Arenavägen 61, 121 77 Johanneshov 
Branscher: Livsmedel, Livsmedel - agenturer och grossister, Grossister, Köksinredningar - agentur och grossist, Köksinredningar, Maskinförnödenheter. 

Aktiebolaget Elektrokoppar 

Org.nr. 556027-2055
Telefon: 042-195300
Elektrogatan 20, 252 32 Helsingborg 
Branscher: Metaller, legeringar - Produktion, Producenter, Metaller, legeringar, Metaller, legeringar - grossist, Grossister, Aluminium, produkter.

Beijer Byggmaterial Aktiebolag 

Org.nr. 556012-5220
Telefon: 075-2411000
Kuskvägen 2, 191 62 Sollentuna 
Branscher: Trä och byggvaror - grossist, Trävaror, Grossister, Järnvaror, Butikshandel, Järnvägstrafik,Sågverk.

BSH Home Appliances AB 

Org.nr. 556201-4182
Telefon: 08-7341200
Landsvägen 32, 171 54 Solna 
Branscher: Hushållsutrustningar, vitvaror, Hushållsutrustningar, vitvaror - grossister, Grossister,Reparatörer  

 

CellMark AB

Org.nr. 556244-2433
Telefon: 031-100300
L. Bommen 3 C, 404 39 Göteborg 
Branscher: Handel, export och import, Insatsvaror, Insatsvaror - grossister, Grossister.

Siemens Aktiebolag

Org.nr. 556003-2921
Telefon: 08-7281000
Evenemangsgatan 21, 169 56 Solna
Branscher: Byggmästare, Ventilation, luftbehandling, Elmateriel, Grossister, Elinstallationer, Elektronik - Legotillverkning, Elmaterial - reparationer, Reparatörer, Apoteksvaror, läkemedel - Partihandel.

Seco Tools AB 

Org.nr. 556071-1060
Telefon: 0223-40320
Björnbacksv. 2, 737 30 Fagersta 
Branscher: Verktyg och redskap, Verktyg och redskap - tillverkning, Producenter, Insatsvaror, Insatsvaror - grossister, Grossister, Metaller, legeringar - Produktion, Metaller, legeringar, Metallurgisk industri.

Kls Ugglarps AB 

Org.nr. 556740-8439
Telefon: 0480-707000
Södra Vägen 60, 392 45 Kalmar 
Branscher: Livsmedel, Livsmedel - tillverkning, Köttprodukter, slakteriprodukter, Producenter, Levande djur, Levande djur - grossist, Grossister.

Minmetals North-Europe Aktiebolag 

Org.nr. 556314-7411
Telefon: 08-6699001
Arenavägen 4, 121 77 Johanneshov
Branscher: Metaller, legeringar - grossist, Grossister.

Stena Metal International AB 

Org.nr. 556732-2895
Telefon: 010-4458000
Fiskhamnsgatan 8, 414 58 Göteborg 
Branscher: Avfallshantering, Avfall - grossister, Grossister.

DeLaval International AB

Org.nr. 556012-3928
Telefon: 08-53066000
Gustaf De Lavals v. 15, 147 41 Tumba 
Branscher: Lantbruksmaskiner, förnödenheter, Producenter, Maskinförnödenheter, Maskinförnödenheter - tillverkning, Grossister.

Carlsberg Sverige Aktiebolag

Org.nr. 556006-9980
Telefon: 08-7577000
Evenemangsgatan 31, 169 79 Solna 
Branscher: Dryckesvaror, Grossister.

Everfresh AB

Org.nr. 556247-1572
Telefon: 042-4502300
Långebergavägen 190, 256 69 Helsingborg 
Branscher: Frukt, bär och grönsaker - grossister, Fruktleveranser, vattenleveranser, Grossister.

Atea Logistics AB

Org.nr. 556354-4690
Telefon: 0470-771600
Smedjeg. 12, 352 46 Växjö
Branscher: Logistik, Datorer - Kringutrustningar, Datorer och kringutrustningar - Partihandel, Grossister.

Swedish Orphan Biovitrum (Sobi)

Org.nr. 556038-9321
Telefon: 08-6972000
Tomtebodav. 23 A, 171 65 Solna 
Branscher: Läkemedel, Apoteksvaror, läkemedel - Partihandel, Apoteksvaror, läkemedel - Distribution,Grossister, Forskning, Facklig, vetenskaplig och teknisk verksamhet, Producenter, Kontorstjänster.

Akzo Nobel Pulp and Performance Chemicals AB

Org.nr. 556022-9972
Telefon: 031-587000
Färjevägen 1, 445 34 Bohus 
Branscher: Kemikalier, industrikemikalier - tillverkning, Kemikalier, industrikemikalier, Producenter,Gummivaror, Kemikalier, industrikemikaleier - grossist, Grossister, Gaser, utrustningar.

Cargotec Sweden Aktiebolag

Org.nr. 556014-5418
Telefon: 08-4453800
Malaxgatan 7, 164 74 Kista 
Branscher: Maskinförnödenheter, Producenter, Maskinförnödenheter - tillverkning, Grossister,Industridesigners, Designers, formgivare, Bilar, Detaljhandel, Bilreservdelar, Reparatörer,Maskinförnödenheter - reparationer.

Selga

Org.nr. 556062-0220
Telefon: 08-55621300
Prästgårdsgränd 4, 125 44 Älvsjö 
Branscher: Elmateriel, Grossister, Belysningsarmatur - Komponenter.

Rusta AB

Org.nr. 556280-2115
Telefon: 0771-281010
Kanalvägen 12, 194 61 Upplands Väsby
Branscher: Butikshandel -övrigt, Butikshandel-grossister. 

Dustin Aktiebolag

Org.nr. 556237-8785
Telefon: 08-55344000
Augustendalsvägen 7, 131 52 Nacka Strand 
Branscher: Internetannonsering, Datorer - Kringutrustningar, Datorer och kringutrustningar - Partihandel,Grossister.

Apotek Hjärtat Logistik AB

Org.nr. 556874-7827
Telefon: 010-4990000
Svetsarvägen 16, 171 41 Solna 
Branscher: Apoteksvaror, läkemedel - Partihandel, Apoteksvaror, läkemedel - Distribution, Grossister.

Jula AB

Org.nr. 556250-6252
Telefon: 0511-24600
Julagatan 2, 532 37 Skara 
Branscher: Järnvaror, Grossister.

SCA Munksund AB

Org.nr. 556237-4859
Telefon: 0911-98000
941 53 Piteå 
Branscher: Producenter, Pappersvaror - Produktion, Pappersvaror, Insatsvaror, Insatsvaror - grossister,Grossister, Kemikalier, industrikemikalier - tillverkning, Kemikalier, industrikemikalier.

Ingram Micro AB

Org.nr. 556254-8452
Telefon: 08-4771500
Gårdsfogdevägen 7, 168 67 Bromma
Branscher: Datorer - Kringutrustningar, Datorer och kringutrustningar - Partihandel, Grossister.

AGA Aktiebolag

Org.nr. 556009-1331
Telefon: 08-7311000
Agavägen 54, 181 55 Lidingö 
Branscher: Kontorstjänster, Maskinförnödenheter, Grossister, Producenter, Maskinförnödenheter - tillverkning, Fastighetsbolag, lokaler.

Svensk Cater AB

Org.nr. 556068-9738
Telefon: 019-172600
Marknadsvägen 1, 246 42 Löddeköpinge 
Branscher: Livsmedel, Livsmedel - agenturer och grossister.

Svenska Foder Aktiebolag

Org.nr. 556039-6060
Telefon: 0510-82800
Matrosgatan 3 A, 531 40 Lidköping 
Branscher: Grossister, Livsmedel, Spannmål, råtobak, utsäde och djurfoder - grossister, Livsmedel - tillverkning, Fodermedel, Producenter, Kontorstjänster, Zoologiska tjänster, Butikshandel, Kemikalier, industrikemikaleier - grossist.

Höganäs Sweden AB

Org.nr. 556204-9691
Telefon: 042-338000
Bruksgatan 35, 263 39 Höganäs 
Branscher: Metaller, legeringar - Produktion, Metaller, legeringar, Producenter, Kemikalier, industrikemikaleier - grossist, Grossister.

Fresenius Kabi AB

Org.nr. 556561-6058
Telefon: 018-644000
Rapsgatan 7, 754 50 Uppsala 
Branscher: Läkemedel, Producenter, Apoteksvaror, läkemedel - Partihandel, Apoteksvaror, läkemedel - Distribution, Grossister.

Vestas Northern Europe AB

Org.nr. 556443-1574
Telefon: 040-376700
Grophusgatan 5, 215 86 Malmö 
Branscher: Maskinförnödenheter, Grossister.

Lantmännen Maskin AB

Org.nr. 556005-7639
Telefon: 010-5560000
Bjurögatan 26, 211 24 Malmö 
Branscher: Lantbruksmaskiner, förnödenheter - grossist, Lantbruksmaskiner, förnödenheter, Grossister,Bilreparationer, Bilar.

Woody Bygghandel AB

Org.nr. 556057-5168
Telefon: 042-380550
La Cours Gata 4, 252 31 Helsingborg 
Branscher: Trä och byggvaror - grossist, Trävaror, Grossister.

Phadia AB

Org.nr. 556041-3204
Telefon: 018-165000
Rapsgatan 7, 754 50 Uppsala 
Branscher: Kemikalier, industrikemikalier, Kemikalier, industrikemikalier - tillverkning, Producenter,Maskinförnödenheter, Grossister.

Saint-Gobain Sweden AB

Org.nr. 556241-2592
Telefon: 08-6256100
Norra Malmvägen 76, 191 62 Sollentuna 
Branscher: Plaster- Helfabrikat, beställningsarbeten, Producenter, Gipsprodukter, gips och kalk,Gipsprodukter, gips och kalk - tillverkning, Färger, lacker, tapeter - tillverkning, Kemikalier, industrikemikalier, Färger, lacker, tapeter, Betong, betongvaror - produktion, Betong, betongvaror, Trä och byggvaror - grossist, Trävaror, Grossister.

 

Grossister verksamma i Norden

Företag som bedriver grossistverksamhet i dom övriga nordiska länderna. Här hittar du både grossister och återförsäljare från Norge, Danmark och Finland.

 

/voymat-grossister-danmark.png

Gits A/S

Branschinriktade tillämpningsprogram, grossister, importföretag och exportföretag

Företagsinformation:

Gits A/S

Rugårdsvej 55A 1 tv

DK-5000 Odense C

Kommun: Odense

Län: Region Syddanmark

Telefon: +45 70209650

Fax: +45 65944958

Consafe Logistics A/S

Branschinriktade tillämpningsprogram, grossister, importföretag och exportföretag

Företagsinformation:

Consafe Logistics A/S

Meterbuen 33

DK-2740 Skovlunde

Kommun: Ballerup

Län: Region Huvudstaden

Telefon: +45 44502900

Fax: +45 44502901

Erhvervs-Gruppen, Danmark A/S

Juridiskt namn: Erhvervs-Gruppen Rådgivende Civiløkonomer Danmark A/S

Branschinriktade tillämpningsprogram, grossister, importföretag och exportföretag

Företagsinformation:

erhvervs-gruppen, danmark a/s

Klintevej 3B

DK-8653 Them

Kommun: Silkeborg

Län: Region Mittjylland

Telefon: +45 86848300

InfoSuite A/S

Branschinriktade tillämpningsprogram, grossister, importföretag och exportföretag

Företagsinformation:

InfoSuite A/S

Merkurvej 801

DK-7400 Herning

Kommun: Herning

Län: Region Mittjylland

Telefon: +45 72144100

Fax: +45 72144199

IBS Enterprise Denmark A/S

Branschinriktade tillämpningsprogram, grossister, importföretag och exportföretag

Företagsinformation:

IBS Enterprise Denmark A/S

Lautruphøj 5

DK-2750 Ballerup

Kommun: Egedal

 

/voymat-grossister-finland.png

Mavisystems Oy

Branschinriktade tillämpningsprogram, grossister, importföretag och exportföretag

Företagsinformation:

Mavisystems Oy

Lämmittäjänkatu 4 B

FI-00880 Helsinki

Kommun: Helsingfors

Län: Södra Finland

Telefon: +358 (0)207890390

Fax: +358 (0)93489790

Fapps Oy

Branschinriktade tillämpningsprogram, grossister, importföretag och exportföretag

Företagsinformation:

Fapps Oy

Lapinkaari 12 B 30

FI-33180 Tampere

Kommun: Tammerfors

Län: Västra Finland

Telefon: +358 (0)408232100

Manage Applications Ky

Branschinriktade tillämpningsprogram, grossister, importföretag och exportföretag

Företagsinformation:

Manage Applications Ky

Laukaantie 4

FI-40320 Jyväskylä

Kommun: Jyväskylä

Län: Västra Finland

Telefon: +358 (0)14621161

Fax: +358 (0)14621163

JL-Soft Oy

Branschinriktade tillämpningsprogram, grossister, importföretag och exportföretag

Företagsinformation:

JL-Soft Oy

Vapaudenkatu 14 b

FI-15110 Lahti

Besöksadress:

Vapaudenkatu 14 B

FI-15110 Lahti

Kommun: Lahtis

Län: Södra Finland

Telefon: +358 (0)104224250

Fax: +358 (0)104224259

DL Software Ab, Oy

Juridiskt namn: Oy DL Software Ab

Branschinriktade tillämpningsprogram, grossister, importföretag och exportföretag

Företagsinformation:

DL Software Ab, Oy

Umeågatan 2

FI-65350 Vaasa

Kommun: Vasa

Län: Västra Finland

Telefon: +358 (0)207701701

Fax: +358 (0)207701711

Digia Finland Oy

Branschinriktade tillämpningsprogram, grossister, importföretag och exportföretag

Företagsinformation:

Digia Finland Oy

Atomitie 2 A

FI-00370 Helsinki

Kommun: Helsingfors

Län: Södra Finland

Telefon: +358 (0)103133000

Fax: +358 (0)103133700

Artisan Rinaldo Ab Ltd

Grossister

Företagsinformation:

Artisan Rinaldo Ab Ltd

Timmermalmintie 21 A

FI-01680 Vantaa

Kommun: Vanda

Län: Södra Finland

Telefon: +358 (0)98553210

Fax: +358 (0)98533183

 

/grossister-norge.png

Norske Rack Grossister AS

Musik och film,rikstäckande grossist med målgrupp för butikskedjor och föreningar.

Företagsinformation:                                                          

Norske Rack Grossister AS                                               

Strømstad Terrasse 11

NO-2843 Eina

Besöksadress:

Strømstad terrasse 11

NO-2843 Eina

Kommun: Vestre Toten

Län: Oppland

Telefon: +47 45506586

Fax: +47 61195335

Rosendal Maskin AS

Branschinriktade tillämpningsprogram, grossister, importföretag och exportföretag

Företagsinformation:

Rosendal Maskin AS

Rakkestadveien 10

NO-1814 Askim

Kommun: Askim

Län: Östfold

Telefon: +47 96509050

Fax: +47 69819055

Sopra Steria AS

Branschinriktade tillämpningsprogram, grossister, importföretag och exportföretag

Företagsinformation:

Sopra Steria AS

Postboks 2

NO-0051 Oslo

Besöksadress:

Biskop Gunnerus' gate 14A

NO-0185 Oslo

Kommun: Oslo

Län: Oslo

Telefon: +47 22575600

Fax: +47 22575960

Amesto Solutions AS

Branschinriktade tillämpningsprogram, grossister, importföretag och exportföretag

Företagsinformation:

Amesto Solutions AS

Postbks 6395 Etterstad

NO-0604 Oslo

Besöksadress:

Smeltedigelen 1

NO-0195 Oslo

Kommun: Oslo

Län: Oslo

Telefon: +47 81568200  

 

Grossister från Polen

 

Enligt färska siffror så finns det över 2 miloner aktiva företag i Polen just nu. Mer än i Sverige, Norge, Finland och Danmark tillsammans. Det gör Polen till en av dom allra största marknaden i EU och en mycket attraktiv affärs partner.

Det finns masvis med varor i Polen som är både billiga och konkurrenskraftiga gentemot dom som produceras i Sverige och som är samtidigt av lika hög kvalite. Anledningen till detta är förstås att tillgången till högutbildat arbetskraft är både billigare och bättre än i Sverige. Samma sak gäller tjänster även om dom brukar inte betraktas av svenskar som lika.

Polen är Centraleuropas ledande ekonomi - en närliggande, växande och välmående ekonomi med bra affärsklimat och många affärsmöjligheter. Den polska ekonomin uppvisar stark, kontinuerlig tillväxt. Under finanskrisen var Polen den enda växande ekonomin i EU och är nu ungefär lika stor som den svenska. Under 2016 uppgick tillväxttakten till 2,7 procent, bland de högsta i EU. Den reala bruttonationalprodukten har fördubblats under de senaste 25 åren och köpkraftsjusterat har klyftan till Västeuropa minskat med hälften.

Med en befolkning på 38 miljoner invånare är Polen en marknad med stor potential för svenska företag. Handeln med Polen ökar och landet blir allt viktigare exportmarknad för svenska produkter. Den svenska exporten till Polen har nästan fördubblats under de senaste 10 åren och uppgick till 39 miljarder kronor under 2016. Exporten per invånare är dock fortfarande tre gånger mindre än till Baltikum, vilket innebär stor tillväxtpotential. Så det är absolut värd att kolla också grossister från detta landet. För att komma till grossistregister från Polen klicka här...

 

 

Att vara med i register

 

Att kunna vara med i grossist register kan vara mycket fördelaktig för ditt företag. På Sveriges största mötesplats för grossister och återförsäljare kan du erbjuda dina varor för tusentals potentiella kunder som besöker denna webbplats varje månad.

För att kunna hänga med i dagens E-handel måste du ha en bra och pålitlig samarbetspartner som kan lyfta ditt företag och generera ständigt nya kunder för dina produkter.

Du får också rabatter och rådgivning hur man kan sänka dina fraktkostnader samt andra medlemsförmåner. Så gå in här och anmäl ditt företag till register redan idag! 

 

 

Det var allt som vi hade att erbjuda om svenska grossister. Vi hoppas att denna information kan hjälpa dig som vill samarbeta med oss och att du rekommenderar vår sajt för dina vänner. Lycka till och tack för besöket!