Förmedling av tjänster i Sverige

 

Den här tjänsten ska hjälpa dig att hitta nya kunder samt nya marknader för dina tjänster som du själv erbjuder eller bara vidarefordrar och innefattar bland annat:

 

 

Förmedling av tjänster, sökande efter kunder och affärspartners, reklam och marknadsföring på nätet,  marknadsundersökningen för den valda tjänsten, och mycket annat anpassad till individuellt önskemål och behov av våra kunder. Det kan såklart också handla om mer specifika fall, där kundens önskemål kan skilja sig från dom nämnda tjänster. Du är alltid välkommen att konsultera först med vad och hur vi kan hjälpa dig, så du kan vara nöjd med våra tjänster.

 

 

Så här fungerar det:

Företag eller privatperson kontakta oss genom att fylla och skicka vårt ansökningsformulär, där du måste du ange bland annat: Företagets namn, typ av verksamhet, kapacitet, beskrivning av produkt , och annan information som kan vara användbara för oss.

Det första steget för oss vid mottagandet av formuläret är att genomföra en undersökning av marknaden för den valda produkten baserade på uppgifter från den beskrivning som har  lämnats av kunden. Undersökningen har för syftet att kontrollera om det finns möjligheter och förutsättningar  för försäljning och marknadsföring av varan på den valda marknaden och därmed ytterligare samarbetet med oss.

Om resultatet undersökningen visar sig vara positiv kommer vi att kontakta igen kunden för att få mer information om ditt företag och diskutera detaljerna i ytterligare samarbete.

Ett sådant samarbete kan vara  såväl permanenta men även begränsa sig till enskilda order, såsom: kontakt med det berörda företaget på uppdrag av klienten, förberedelse  och presentation av varan för den nya kunden osv.

Villkoren för samarbetet sätts individuellt med kunden och i enlighet med svensk lag och regler om den fria rörligheten av varor och tjänster mellan företag inom den Europeiska Unionen.

Viktig! Innan du kontaktar oss vänligen läs de allmänna villkoren för samarbete och användning av våra tjänster.

 

 

Vi förbehåller oss rätten att omedelbart säga upp de tidigare ingångna kontrakt utan att ange skäl i följande fall: 

Om ett företag eller en privatperson har angett information som inte stämmer med den som finns i företagsregistret i landet där företaget har säte.

Om det finns misstankar om att företag eller en privatperson bedriver en olaglig verksamhet och erbjuder varor och tjänster, som kräver en speciell licens, utom de som man redan har angett i ansökningsformuläret.

Om det finns misstankar om att den företag/privat person bedriver verksamhet som är oförenlig med gällande lagar om ekonomisk verksamhet inom den Europeiska Unionen.

Om företaget eller privatperson erbjuder produkter och tjänster som innehåller material som skyddas av ett patent eller upphovsrätt utan tillstånd. I andra fall, gäller de allmänna villkoren i EU-direktivet om utbytet av varor och tjänster mellan företag inom Europeiska Unionen.

 

Förmedling av varor i Sverige-frågor och svar

Frågor och svar

              

Vi svarar såklart på alla dina frågor angående våra tjänster. Vänligen uppge dina kontaktuppgifter via vår kundtjänst: [javascript protected email address] så vi återkommer till dig så snart vi kan. Läs gärna först om villkoren för samarbetet innan du kontaktar oss.

 

 

Det var allt som vi hade att erbjuda. Vi hoppas att denna information kan hjälpa dig som vill samarbeta med oss och att du rekommenderar vår sajt för dina vänner. Lycka till och tack för besöket!